Mortal Records – MORTALLP001
KUPIONA

Chętnie kupię
Nic z tego nie zrozumiałem. Można jaśniej?ModusOperandi pisze:sprzedającym okazał się być nasz rodak mieszkający w UK - oczywiście to był wał. Popłynąłem na kwotę 530 PLN. Ponieważ akurat na styk miałem kwit na PayPalu - zaryzykowałem i dałem opcję, że wysyłam pieniądze rodzinie/znajomym... Mam nauczkę...
Ładne jaja hihiModusOperandi pisze:Śmieszne, bo Mezzanine chciałem sprzedać - mam dwa
Po prostu pojawił się Heligoland na Discogsie i postanowiłem go zakupić - lecz sprzedającym okazał się nasz rodak, mieszkający w UK - robiący wały. Dałem ciała, bo nie sprawdziłem go - dlatego mam nauczkę...Wojtek pisze:Nic z tego nie zrozumiałem. Można jaśniej?
Jednego sprzedam - wysłałem info w PWwinyloholik pisze:Nadal chcesz sprzedać? Kurcze, chyba lepszej okazji nie będzieByłbym zainteresowany.
... straciłeś 530 złotych, bo wysłałeś kasę do "wałkowicza" jak do rodziny?ModusOperandi pisze:Popłynąłem na kwotę 530 PLN. Ponieważ akurat na styk miałem kwit na PayPalu - zaryzykowałem i dałem opcję, że wysyłam pieniądze rodzinie/znajomym... Mam nauczkę...
No kurcze - drugi raz o tym właśnie słyszę i teraz już zgłupiałem - zawsze - ale to zawsze paypal pobierał ode mnie jakąś dodatkową kwotę - nigdy nie było inaczej. Tym razem zwyczajnie by mi zabrakło a nie chciałem stracić placka...JacK pisze:Tyle że w przypadku płatności za towar prowizje dla Pay Pal płaci sprzedawca od pozyskanej kwoty, kupujący jest zwolniony z opłat. Więc nie bardzo wiem czemu kombinowałeś.