No chyba, że waga jeźdźca jest ujemna!Kocewicz pisze:Bo męskie, zwłaszcza używane, dużo łatwiej się łamią.
Rowery
- Reymont
- vinylpiotrek
- Boguś
Rowery
Też śmigam na rowerze.
OD ponad 3 lat na ostrym kole, około 2.5 roku bez hampla.
Najpierw był za duży Peugeot na rurkach HLE Mangalloy, potem rama torowa (!) robiona na zamówienie przez Orłowskiego, teraz czekam aż wróci z malowania od Rychtarskiego rama na Columbusie SL (średnica sztycy mówi mi, że to te rurki).
Jak odłożę trochę hajsu w końcu kupie szytki, piastę na przód już mam: Shimano 600 Tricolor, śliczna
.
To będzie ostre na ciepłe, słoneczne, bezdeszczowe dni
.
Na zimę mam drugi, na rurkach Cro-Mo, z piastą Miche z przodu i Novateciem z tyłu. W sumie nic specjalnego, ale bardzo lubię tę ramę.
P.s. A ten biały Peugeot wyżej, nice
.
OD ponad 3 lat na ostrym kole, około 2.5 roku bez hampla.
Najpierw był za duży Peugeot na rurkach HLE Mangalloy, potem rama torowa (!) robiona na zamówienie przez Orłowskiego, teraz czekam aż wróci z malowania od Rychtarskiego rama na Columbusie SL (średnica sztycy mówi mi, że to te rurki).
Jak odłożę trochę hajsu w końcu kupie szytki, piastę na przód już mam: Shimano 600 Tricolor, śliczna

To będzie ostre na ciepłe, słoneczne, bezdeszczowe dni

Na zimę mam drugi, na rurkach Cro-Mo, z piastą Miche z przodu i Novateciem z tyłu. W sumie nic specjalnego, ale bardzo lubię tę ramę.
P.s. A ten biały Peugeot wyżej, nice

(∞).
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Rowery
A co jesienią i wiosną
.

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
- Boguś
Rowery
No na wiosnę jest ta ramka na columbusie, a na deszczową jesień to ostre, na którym śmigam teraz.
Miałem taki szalony pomysł, żeby mieć trzy rowery: singiel/ostre na ciepło, singiel/ostre z błotnikami na deszcz i kiedy plucha, błoto i mokro od śniegu, i ostre bez hampli na prawdziwą zimę ze śniegiem i lodem. Ale z braku miejsca muszę zostać przy dwóch
.
Miałem taki szalony pomysł, żeby mieć trzy rowery: singiel/ostre na ciepło, singiel/ostre z błotnikami na deszcz i kiedy plucha, błoto i mokro od śniegu, i ostre bez hampli na prawdziwą zimę ze śniegiem i lodem. Ale z braku miejsca muszę zostać przy dwóch

(∞).
- Winters
-
Re: Rowery
Witam.
Po październikowej kraksie, potłuczeniu roweru i połamaniu lewej ręki - odbudowałem swoja Meridę przygotowując ją do sezonu 2014

Pozdrowienia wszystkim - a zwłaszcza cyklistom
Po październikowej kraksie, potłuczeniu roweru i połamaniu lewej ręki - odbudowałem swoja Meridę przygotowując ją do sezonu 2014
Pozdrowienia wszystkim - a zwłaszcza cyklistom

- Boguś
To mój najnowszy projekt, wiosenno-letnie ostre.
Bardzo mi się podoba i jestem bardzo z niego dumny, wyszedł lepiej niż myślałem
.
Aha, przednie koło wkrótce zastąpię innym: dam tu taką samą obręcz i szytkę, jaką mam z tyłu zyskując tym samym koło 200 gramów
.
(Sorki za słabej jakość zdjęcia, robiłem telefonem i wieczorem.)
Bardzo mi się podoba i jestem bardzo z niego dumny, wyszedł lepiej niż myślałem

Aha, przednie koło wkrótce zastąpię innym: dam tu taką samą obręcz i szytkę, jaką mam z tyłu zyskując tym samym koło 200 gramów

(Sorki za słabej jakość zdjęcia, robiłem telefonem i wieczorem.)
(∞).
- Viniu
- Gramofon: Kenwood KD-750
Ostatni wpis ponad 7 lat temu?
Niestety mój dotychczsowy Kross Hexagon przejęła córka więc przyszedł czas na zmiany. Mój przedwczorajszy nabytek - Giant Roam 1.
Plan był taki, że jutro miałem ruszyć na pierwszy test średniodystansowy, ale zapowiadają do wieczora obfite opady... trudno, test poczeka

Niestety mój dotychczsowy Kross Hexagon przejęła córka więc przyszedł czas na zmiany. Mój przedwczorajszy nabytek - Giant Roam 1.
Plan był taki, że jutro miałem ruszyć na pierwszy test średniodystansowy, ale zapowiadają do wieczora obfite opady... trudno, test poczeka

Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Universum Studio 6000+AT-540ML, Schiit Mani, Luxman A-371, Luxman D-351, Luxman T-351L, Luxman K-351, Heybrook HB4, DacMagic 100
Universum Studio 6000+AT-540ML, Schiit Mani, Luxman A-371, Luxman D-351, Luxman T-351L, Luxman K-351, Heybrook HB4, DacMagic 100
- dmgary
- Gramofon: Technics SL-Q202
Wykopki, wykopki.
Jeźdzę na starodawnym 26" Krosie Level A9.
Właśnie sobie uświadomiłem że go kupiłem w 2014 roku i jest jak stary dobry gramofon - działa nadal bardzo dobrze !

Jeźdzę na starodawnym 26" Krosie Level A9.
Właśnie sobie uświadomiłem że go kupiłem w 2014 roku i jest jak stary dobry gramofon - działa nadal bardzo dobrze !
"Słuchanie muzyki z płyt winylowych wymaga pewnej uwagi, zatrzymania się na chwilę, celebracji."
- lpociask
- Gramofon: Technics sl 3310
Ja odchudziłem zwykły miejski rower za par stówek i jeździ się całkiem fajnie
Ostatnio zmieniony 02 maja 2021, 15:26 przez lpociask, łącznie zmieniany 1 raz.
Technics SL-3310 - Ortofon 2M Blue PnP MKII / Nagaoka MP-110H,
Technics SU-8080,
Technics SB-X1
https://www.discogs.com/user/lpociask/collection
Technics SU-8080,
Technics SB-X1
https://www.discogs.com/user/lpociask/collection
-
Kross Evado 5 rok 2012.
Nie potrafiłbym się z nim rozstać, tyle kilometrów razem.
Nie potrafiłbym się z nim rozstać, tyle kilometrów razem.