Obecni użytkownicy pewnie już zdążyli zauważyć dość spore zmiany w strukturze działów forum.
Podsumowanie:
1. Większość działów sprzętowych zyskało poddział dot. zakupów danego rodzaju sprzętu
Osobiście irytowało mnie, że w działach sprzętowych mieszały się zarówno wątki dyskusyjno/techniczne z wątkami stricte zakupowymi. Postanowiłem to zmienić.
W związku z tą zmianą przeniosłem wątki czysto zakupowe do nowych poddziałów.
2. Likwidacja sekcji "Zakupy"
W związku z nowym porządkiem, wspomnianym w punkcie 1., istnienie tej sekcji przestało mieć sens (szczególnie działu Zakupy->Sprzęt). Tak więc postanowiłem rozszczepić całą tą sekcję, co zostało przeprowadzone w kilku etapach:
a) przeniesienie tematów z Zakupy->Sprzęt do stosownych poddziałów zakupowych w działach sprzętowych
b) przeniesienie całego działu Zakupy->Płyty do sekcji Płyty
c) przeniesienie całego działu Zakupy->Akcesoria do działu Sprzęt->Inny sprzęt
d) zmiana rangi działu Zakupy->Giełda do oddzielnej sekcji o nazwie Giełda (wszystkie poddziały giełdowe zostały zachowane)
Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z powyższej reorganizacji. Moim zdaniem ułatwi to w pewnym stopniu poruszanie się po forum oraz przeglądanie jego zasobów, a także rozwieje wątpliwości co do zakładania nowych wątków dyskusyjnych.
Jeszcze nie przekopałem się przez wszystkie wątki z wszystkich działów sprzętowych (szczególnie z tego najliczniejszego, dot. gramofonów), tak więc możecie się spodziewać, że jeszcze nastąpią przenosiny niektórych wątków do nowych poddziałów zakupowych.