Propozycje przedwzmacniacza do 2k
-
Mała poprawka. Nie na wzmaku a na tunerze, który w czasie słuchania płyt jest wyłączony. Wzmak jest półka niżej. Niestety, przy ramieniu Fontka miejsca już nie ma z tym że nie jest to nie do obejścia. Mała półeczka mocowana bezpośrednio do sciany za gramiakiem, między gramiakiem a TV. W tej chwili od gramiaka do pre mam jakieś 0,5m i podobnie od pre do wzmaka.
-
- Gramofon: Micro Seiki DDX
Nie brałeś pod uwagę przedwzmacniacza NUDA II???
Dzieło Ahaji jest naprawdę super. Zamiast szukać daleko zapytaj czy przypadkiem nie posiada gotowego. Swego czasu nawet wisiało jego ogłoszenie na Allegro. Zasilacz to jeden klocek, MM drugi, a MC jak będziesz potrzebować to trzeci. Mam jeszcze tydzień urlopu i składam dwa komplety SPU+MM+MC na własne potrzeby, ale na pewno znajdziesz kogoś kto ma na zbyciu takie cudo.
Dzieło Ahaji jest naprawdę super. Zamiast szukać daleko zapytaj czy przypadkiem nie posiada gotowego. Swego czasu nawet wisiało jego ogłoszenie na Allegro. Zasilacz to jeden klocek, MM drugi, a MC jak będziesz potrzebować to trzeci. Mam jeszcze tydzień urlopu i składam dwa komplety SPU+MM+MC na własne potrzeby, ale na pewno znajdziesz kogoś kto ma na zbyciu takie cudo.

-
Na AS złożyłem ofertę zakupu kompletnej i złożonej Nudy, jak ktoś się do 19 zgłosi z chęcią pozbycia tego pre to po zobaczeniu fotek przemyślę ofertę Nudy a jak nie to zamówię Lara, tak żeby w wigilię znalazł się pod choinką
Do buta niestety mikuś nic mi nie włożył 

- Pawelec
- Gramofon: Składak
Masz Pilot wymagania !!!
. Szarpiesz budżet Gwiazdora na 2kZ (list napisałeś?) i jeszcze masz pretensje do Mikołaja, że skarpetę ominął
Myślisz, że tylko Ty byłeś grzeczny? 

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
- Cracker
Pilot, poczekaj i zapoluj na Marantza SC 6, 7, 8 albo 9.
Nie pożałujesz. Klasa sama w sobie.
Ludszych nie bywajet.
Nie pożałujesz. Klasa sama w sobie.
Ludszych nie bywajet.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
-
Oszzz ... alee idziesz !!! Pre za 2 K
Niestety mądrą radą Cie nie wesprę ale.... edukacyjnie potraktuję ten wątek
Szanuję Twój wybór i bardzo jestem ciekaw efektu jakie on wniesie w Twoim systemie. Życzę powodzenia i obyś trafił na ten właściwy 

- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Propozycje przedwzmacniacza do 2k
Mam:
Primare R32 kosztował mnie ok. 2500 zł. za minimalnie używany egzemplarz ale już po gwarancji. Klasa bardzo dobra, minusem jest wielkość urządzenia. To normalnych rozmiarów klocek audio, jak ktoś ma mało miejsca tak jak ja to jest problem z instalacją.
Onix PH15 kosztuje ok.1600 zł. za nówke sztuke. Też w klasie bardzo dobrej. Skrzynka to dokładnie połowa standardowego klocka audio. Minus to że niestety do dostania prawie wyłącznie we Włoszech via eBay.
Musical Fidelity X-LPSv3 + X-PSUv3. Zapłaciłem za komplet w prawie idealnym stanie 1600 zł. Gra bardzo podobnie jak powyższe pod warunkiem że z z firmowym zasilaczem. Sam Lps gra na poziomie droższej kambodży. Skrzyneczki o rozmiarze mniejszym jak powyższe ale nadal dość duża płyta czolowa ok. 20 cm. szerokości. Wbrew temu co napisał Ahaja mogą stać jedna na drugiej bez wpływu na jakość dźwięku.
Wszystkie grają u mnie z wkładką mm bronze, na mc nie sprawdzałem jakości dźwięku.
Jak by co to mogę sprzedać któregoś z powyższych.
Primare R32 kosztował mnie ok. 2500 zł. za minimalnie używany egzemplarz ale już po gwarancji. Klasa bardzo dobra, minusem jest wielkość urządzenia. To normalnych rozmiarów klocek audio, jak ktoś ma mało miejsca tak jak ja to jest problem z instalacją.
Onix PH15 kosztuje ok.1600 zł. za nówke sztuke. Też w klasie bardzo dobrej. Skrzynka to dokładnie połowa standardowego klocka audio. Minus to że niestety do dostania prawie wyłącznie we Włoszech via eBay.
Musical Fidelity X-LPSv3 + X-PSUv3. Zapłaciłem za komplet w prawie idealnym stanie 1600 zł. Gra bardzo podobnie jak powyższe pod warunkiem że z z firmowym zasilaczem. Sam Lps gra na poziomie droższej kambodży. Skrzyneczki o rozmiarze mniejszym jak powyższe ale nadal dość duża płyta czolowa ok. 20 cm. szerokości. Wbrew temu co napisał Ahaja mogą stać jedna na drugiej bez wpływu na jakość dźwięku.
Wszystkie grają u mnie z wkładką mm bronze, na mc nie sprawdzałem jakości dźwięku.
Jak by co to mogę sprzedać któregoś z powyższych.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
Znając życie i trochę Pilota pewnie już pozamiatane i LAR jedzie już do Gdyni 

-
Nooo...... ten Primare to i przykuł moja uwagę.Pre nie słyszałem ale inne klocki tej firmy , które miałem okazje słuchać grają super 

-
Re: Propozycje przedwzmacniacza do 2k
kielek pisze:Znając życie i trochę Pilota pewnie już pozamiatane i LAR jedzie już do Gdyni
I tu Cię zaskoczę, jeszcze nic nie jest zakupione. Miąłem w Niedzielę brać Lara ale rozważam jeszcze jedną propozycję. Jaką? A to już po rozważeniu jej

-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pilot chyba chce tylko nowe, niestety.Cracker pisze:Pilot, poczekaj i zapoluj na Marantza SC 6, 7, 8 albo 9.
Jak czytasz również AS to pewnie wiesz wszystkokielek pisze:A przypuszczam,że wiem jaką propozycję

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Akurat z AS nie wysnułem swoich domysłów.Wojtek pisze:Jak czytasz również AS to pewnie wiesz wszystko (tak przypuszczam)

-
Na AS jak już to padają tylko i wyłącznie pytania. Tam też jeszcze wisi że może Lar. Ale to już bez znaczenia.
Przelew dziś został dokonany i czekam na przesyłkę Nudy, skąd chyba nie muszę pisać.
Tak na marginesie, na AS jeszcze tej informacji nie ma
Przelew dziś został dokonany i czekam na przesyłkę Nudy, skąd chyba nie muszę pisać.

Tak na marginesie, na AS jeszcze tej informacji nie ma

-