Nie znalazłem podobnego tematu na forum.
Proponuję stworzenie działu z koncertami i innymi imprezami muzycznymi - wiem że można o nich pisać w działach poszczególnych gatunków muzycznych, ale takie oddzielenie wątków z pewnością nie wyjdzie na złe.
Nowy dział na forum - KONCERTY
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tak też się dzieje.-basemental-pl- pisze: wiem że można o nich pisać w działach poszczególnych gatunków muzycznych
Nie widzę sensu w rozdzielaniu koncertów/imprez od podziału na gatunki muzyczne i ogólnego działu muzycznego, przynajmniej nie w tej chwili (za mało dyskusji).-basemental-pl- pisze:ale takie oddzielenie wątków z pewnością nie wyjdzie na złe.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Nowy dział na forum - KONCERTY
Może dyskusji byłoby więcej, gdyby pojawił się takowy dział?Wojtek pisze: Nie widzę sensu w rozdzielaniu koncertów/imprez od podziału na gatunki muzyczne i ogólnego działu muzycznego, przynajmniej nie w tej chwili (za mało dyskusji).

Może inni forumowicze wypowiedzą się w tej kwestii?
-
-basemental-pl- pisze:Proponuję stworzenie działu z koncertami i innymi imprezami muzycznymi

DlaczegoWojtek pisze:Nie widzę sensu w rozdzielaniu koncertów/imprez od podziału na gatunki muzyczne i ogólnego działu muzycznego, przynajmniej nie w tej chwili (za mało dyskusji).

-basemental-pl- pisze:Może dyskusji byłoby więcej, gdyby pojawił się takowy dział?

Jestem za-basemental-pl- pisze: Może inni forumowicze wypowiedzą się w tej kwestii?

- krolix
Myślę, że dział poświęcony koncertom nie jest głupim pomysłem. Co szkodzi spróbować?