Ostatnio oglądałem...
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Re: Ostatnio oglądałem...
HBO głośno obchodzi 15 lat Gry o Tron.
Postanowiłem zatem obejrzeć ponownie to dzieło ( longiem inaczej się ogląda niż odcinek co tydzień) i imho jest to najlepszy serial wyprodukowany ever.
Mnogość wątków, charyzma postaci, emocje, wybory moralne, ludzie wielcy i nikczemni, miłość, nienawiść, przyjaźń, zdrada, humor...wszystko tam jest.
Do tego perfekcyjna produkcja, zdjęcia i genialny casting. Serial nie zestarzał się nic a nic i wciąga jak diabli.
Nie do pobicia. Ród smoka to nawet koło tego nie stał. Byłem też zaskoczony jak niewiele pamiętałem oprócz głównej linii fabuły.
Postanowiłem zatem obejrzeć ponownie to dzieło ( longiem inaczej się ogląda niż odcinek co tydzień) i imho jest to najlepszy serial wyprodukowany ever.
Mnogość wątków, charyzma postaci, emocje, wybory moralne, ludzie wielcy i nikczemni, miłość, nienawiść, przyjaźń, zdrada, humor...wszystko tam jest.
Do tego perfekcyjna produkcja, zdjęcia i genialny casting. Serial nie zestarzał się nic a nic i wciąga jak diabli.
Nie do pobicia. Ród smoka to nawet koło tego nie stał. Byłem też zaskoczony jak niewiele pamiętałem oprócz głównej linii fabuły.
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
Podpisuję się pod tym. Mam dokładnie takie samo zdanie
Malutka tylko uwaga... Moim zdaniem ostatni sezon dość mocno odstaje od wcześniejszych.
Without Music Life is a Mistake
- winylowy_luke
- Gramofon: Technics SL-1210GR
- Kontakt:
Na zimę zamierzam wrócić!
A jestem na świeżo po Rycerzu Siedmiu Królestw - wspaniały!!!
Technics SL-1210GR+KAB Fluid Damper+Shure V15 V-MR/Yamaha MC-5/Grace F9 (RS-9U)/AT-OC9XML/Shure V15 IV-MR/Shure V15 III (SAS/B)/Empire 4000 D/I
Schiit Kara F/HusaRIAA/Topping E50 DAC
Fosi V3 Mono/Polk Audio Reserve R700/Sennheiser HD 660S
- daru0105
Mam takie same zdanie i tak samo teraz oglądam jak leciMyszor pisze: ↑30 sie 2026, 15:30HBO głośno obchodzi 15 lat Gry o Tron.
Jestem na 5 sezonie aktualnie. Oglądam trzeci raz
Micro Seiki DD-8, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- daru0105
Mnie Rycerz ....znudził jednak.winylowy_luke pisze: ↑30 sie 2026, 20:32Na zimę zamierzam wrócić!
Już lepszy jest Ród Smoka, który jak to Myszor napisał, nawet koło GoT nie stał
Micro Seiki DD-8, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Ścieżki życia - HBO
Bardzo dobry moim zdaniem, kameralny film własciwie dwojga aktorów. Gillian Anderson i Jason Isaac. Agentka Sculy juz sie nie ugania za kosmitami a przemierza najdluzszy pieszy szlak w Wielkiej Brytanii. Moim zdaniem warto 7.5/10
Bardzo dobry moim zdaniem, kameralny film własciwie dwojga aktorów. Gillian Anderson i Jason Isaac. Agentka Sculy juz sie nie ugania za kosmitami a przemierza najdluzszy pieszy szlak w Wielkiej Brytanii. Moim zdaniem warto 7.5/10
JVC QL-A7 DL-103S JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Buphono2 Oled Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- winylowy_luke
- Gramofon: Technics SL-1210GR
- Kontakt:
O widzisz! Ja mam zupełnie odwrotne zdanie:D
Ród Smoka mnie znudził i szczerze nie mam ochoty siadać do nowego sezonu - warto? A rycerz wszedł w kilka wieczorów i dobrze się z małżonką bawiliśmy.
Technics SL-1210GR+KAB Fluid Damper+Shure V15 V-MR/Yamaha MC-5/Grace F9 (RS-9U)/AT-OC9XML/Shure V15 IV-MR/Shure V15 III (SAS/B)/Empire 4000 D/I
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Nie chciałem oglądać tego filmu choć wiedziałem że muszę.
O dziwo ogląda się spoko ale na koniec dostajemy pięścią między oczy i brak słów po prostu.
Na HBO.
O dziwo ogląda się spoko ale na koniec dostajemy pięścią między oczy i brak słów po prostu.
Na HBO.