Kupione w polskim salonie audio styczeń 2026, posiadam dowód zakupu. Pełen komplet producenta z certyfikatem Tellurium Q.
Cena 399 zł + wysyłka paczkomatem InPost 17 zł (razem 416 zł)
OLX
https://www.olx.pl/d/oferta/tellurium-q ... aueHG.html

Tak, a o tej godzinie już 370 a olx.
Rozumiem, że narzucasz proponowaną "umowę" bez wysłuchania drugiej strony?
Ale tu nie ma co słuchać. Ja rozumiem proceder. Ustawiasz cenę X i ją obniżasz codziennie (lub nawet 2 razy dziennie).unique freak pisze: ↑05 maja 2026, 23:49Rozumiem, że narzucasz proponowaną "umowę" bez wysłuchania drugiej strony?
Jak wyżej. Nie ma nakazu wrzucania ogłoszeń sprzedaży tu na forum, więc jeśli nowe zasady o podbijaniu postów nie wpisują się w twoją strategię sprzedażową - trudno, jakoś to przeżyjemy.unique freak pisze: ↑05 maja 2026, 23:49Czyli co, umawiamy się (jednostronnie ofc), że gdy jutro zmienię cenę na 350, to się nie obrazisz, gdy tu będzie nieaktualna?
Tak jak napisałem, informowanie o zmianie ceny "o dychę" tudzież różnica mniejsza niż 10% traktuję właśnie jako "up".unique freak pisze: ↑05 maja 2026, 23:49IMO czym innym jest boost ogłoszeń typu "up", czego nie robię.
Kolega nie może, już od jakiegoś czasu.
Komentarz na poziomie
Przykre raczej, bo świadczy o tym że zostałeś do końca wyjaśniony
Spokojniejsi że znowu będziesz kiedyś próbował kogoś oszukać z ceną towaru, a potem zacierać ślady?unique freak pisze: ↑dzisiaj, 11:49Odblokuj lepiej edit postów to nie będziesz miał "podbijania" i koledzy będą spokojniejsi
No tak, bóg forum wszystko wszystkim wyjaśnia - pozazdrościć aureoli tej mądrościWojtek pisze: ↑dzisiaj, 12:11Przykre raczej, bo świadczy o tym że zostałeś do końca wyjaśniony
Spokojniejsi że znowu będziesz kiedyś próbował kogoś oszukać z ceną towaru, a potem zacierać ślady?unique freak pisze: ↑dzisiaj, 11:49Odblokuj lepiej edit postów to nie będziesz miał "podbijania" i koledzy będą spokojniejsi
Kuszące, ale chyba jednak nie. Ograniczone uprawnienia to pewien kompromis jednak. Chyba nie zostało to docenione.
Kochany, przecież ja sobie tego nie wymyśliłemunique freak pisze: ↑dzisiaj, 12:40Człowieniu - nigdy nikogo nie oszukałem ani nie zacierałem śladów - nie życzę sobie takich insynuacji!
Jasne, ale teraz tak szczerze, jak w twoim mniemaniu nazwać taki scenariusz:unique freak pisze: ↑dzisiaj, 12:40Powtórzę (może zapamiętasz) - twoje królestwo (forum) nie jest jedynym kanałem sprzedaży, a o cenie końcowej przedmiotu sprzedaży decyduje właściciel.
Nie wiem czy ktokolwiek by sobie życzył takiej auto-reklamy bracieunique freak pisze: ↑dzisiaj, 12:40Swoją drogą dzięki za podbijanie giełdowego tematu, który w świetle regulaminu nie powinien być spamowany