Stolik audio Ostoja

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Quarter
Gramofon: Thorens TD-125

Stolik audio Ostoja

Post autor: Quarter »

Czas sprzedać parę sprzętów :) Na początek bardzo udany stolik audio, który dzielnie służył mi ponad pół roku, ale zmiana koncepcji wizualnej salonu wymusiła inne rozwiązanie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Stolik polskiej marki Ostoja, chyba już nieistniejącej. Solidny, stabilny, ciężki. Wyposażony w kolce.

Wymiary:
Górna półka: szerokość 60 cm x głębokość 45,5 cm
Pozostałe 3 półki: szerokość 49 cm x głębokość 40 cm
Wysokość całości (z kolcami): 78 cm
Waga: nie mam jak zważyć, ale raczej dobre kilkanaście kg

Rozstaw półek jest regulowany (odstępy między mocowaniami kołków ok. 5 cm)

Na ostatnim zdjęciu widać niewielkie ukruszenie jednej z półek. Poza tym stan bardzo dobry.

Cena: 950 do negocjacji. Zdecydowanie chcę sprzedać, a nie sprzedawać.

Odbiór wyłącznie osobisty. Dla zdecydowanego kupującego mogę podwieźć w Warszawie lub południowych okolicach.

PS. Jutro pewnie będzie wzmacniacz Arcam z CD Arcam i może coś jeszcze - muszę foty porobić :)
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki, Arcam FMJ CD23, Scott 480A, Vienna Acoustics Haydn 30th Jubilee, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Awatar użytkownika
Quarter
Gramofon: Thorens TD-125

Re: Stolik audio Ostoja

Post autor: Quarter »

Nowa cena - stówka w dół, więc 850 zł. Jeśli są inne propozycje to zapraszam na priv - stoi i się kurzy, więc jestem otwarty na negocjacje :)
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki, Arcam FMJ CD23, Scott 480A, Vienna Acoustics Haydn 30th Jubilee, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
ODPOWIEDZ