Tak Marku. Album jest do wzięcia.
[S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
- darkman
- Kontakt:
- darkman
- Kontakt:
Re: [S] Parę płyt LP's, na sell-dobre wydania!
Jak ktoś wysyłeczka*, to pse sygnał na PW - oba wątki "tu tam, ówdzie" 
Jednak nie mam czasu nic wystawić, no i prawdę mówiąc to mi się nie chce.
* tylko Panowie nie jak zwykle - w poniedziałek wieczorem się obudziłem i chciałbym na wtorek bo wyjeżdżam
.. weekend jest, to powiedzmy nie chcę hałasować swoją łańcuchową kosą mechaniczną i mam chwilę na pakowanie. Rules: podajemy na Pw co chemy odebrać i gdzie wysłać, kto nie podaje to szanuję bardzo ale SPADA na koniec kolejki, bo jestem wredny.. przecież wiecie 
p.s. Aaaa kto tam jeszcze się nie rozliczył, to chyba se jajca robi. Czas najwyższy, bo czarna lista już otwarta
.. ino tylko ołówek muszę osikowy zastrugać, mać!
Liczymy się sami + pamiętamy o bilecie do paczkolotu = 17 forintów, konta otwarte bez zmian, Blik robi.

Jednak nie mam czasu nic wystawić, no i prawdę mówiąc to mi się nie chce.
* tylko Panowie nie jak zwykle - w poniedziałek wieczorem się obudziłem i chciałbym na wtorek bo wyjeżdżam

p.s. Aaaa kto tam jeszcze się nie rozliczył, to chyba se jajca robi. Czas najwyższy, bo czarna lista już otwarta

Liczymy się sami + pamiętamy o bilecie do paczkolotu = 17 forintów, konta otwarte bez zmian, Blik robi.
-
- Gramofon: Kenwood KP 990
"Wredny" Darku ,a co z zapowiedziami z postu #3823? Wciąż czekamy.
- darkman
- Kontakt:
Art, nie będzie. Już mi wszystko rozdrapali.. Gomora normalnie, zostały ze trzy albumy dosłownie, jeszcze Twonku coś pewnie teraz chapnie, bo zażądał ujawnienia (proszę się nie oburzać, to jest oficjalna kategoria instytucjonalna z zakresu ksiąg wieczystych), to już gleba. Nie wyrabiam się czasowo, wrzesień mam zajęty całkiem i wrócę dopiero gdzieś w październiku koło połowy tudzież końca.