COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
- daru0105
Re: COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
A tak wracając prawda o covidzie i szczepieniach wychodzi pomału na jaw.
Sekretarz Zdrowia i Opieki Społecznej w USA Robert F. Kennedy Jr. "uderzył młotem w mur oficjalnych kłamstw.
Oszustwa związane z COVID-19, opryski chemiczne i skoordynowana cenzura – tak zwane teorie spiskowe były prawdą od samego początku ."
https://amg-news.com/rfk-just-said-it-t ... oom-video/
Sekretarz Zdrowia i Opieki Społecznej w USA Robert F. Kennedy Jr. "uderzył młotem w mur oficjalnych kłamstw.
Oszustwa związane z COVID-19, opryski chemiczne i skoordynowana cenzura – tak zwane teorie spiskowe były prawdą od samego początku ."
https://amg-news.com/rfk-just-said-it-t ... oom-video/
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
A ja się dziwiłem wynikom wyborów...
Przeczytałem. Szkoda kilkunastu minut życia..
Przeczytałem. Szkoda kilkunastu minut życia..
- zelazny
Wygląda na to, że w przyszłości z góry można zakładać kłamstwo. Do dziś nie wiem co przyjąłem w postaci trzech szczepionek. Ostatnio obejrzałem prawdę o moskiewskim, ataku na Teatr na Dubrowce oraz ataku na szkołę — Biesłan, Szkoła nr 1. Wszystko było zaplanowane przez Putina.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Chyba "prawda".
Linkujesz do portalu znanego z fake newsów.
Przykład pierwszy z brzegu: https://amg-news.com/exposed-biden-is-d ... ica-video/
Stosunek RFK do szczepionek to akurat żadna nowość (wszystkich, sam Covid to pikuś).
Człowiek jest niebezpieczny dla zdrowia.
Nie pisz proszę takich rzeczy bo są groźne dla życia.
Potem ludzie się dziwią że choroby zakaźne uznane za wytępione, wracają...
Bo nie chcesz wiedzieć. Klapki na oczach z wyboru.
Zafiksowałeś się w pewnym momencie i konsekwentnie trzymasz się foliarskiej linii.
Wyjaśnij proszę związek z Covidem, jako założyciel tematu.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Jak się posłucha i popatrzy co robi RFK to generalnie za jakiś czas jego działania może i przyniosą jakiś efekt wzmocnienia zcdrowia (żyjącej) populacji ale przez dobór naturalny. Nie jestem pewnien czy chciał bym być odrzutem z tego doboru. Jasne, Stany mają swoje stare grzechy, jak skład chemiczny żywności gdzie w porównaniu do europejskiego "kołchozu" niektóre produkty zamiast składać się z dwóch trzech składników zawierają pół tablicy Mendelejewa i Bóg wie co jeszcze. Ale to że gość dostrzega jeden z problemów nie oznacza automatycznie że ma rację we wszystkich sprawach. Generalnie plecie androny.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
RFK od dawna powiela mit że szczepionki są źródłem autyzmu u dzieci - to jest szkodliwe, bo daje paliwo ruchowi anty-szczepionkowemu.
Nie tylko w USA, ale też globalnie, wszak Amerykanie podróżują.
Niedawno zadeklarował że "znajdzie źródło epidemii autyzmu" i dał sobie na to czas do września br.
https://www.bbc.com/news/articles/cj0z9nmzvdlo
Czekamy?
Strach się bać z takimi ministrami zdrowia.
Wracając do Covidu - może przechodziłem w jakiś niegroźny sposób. Ciężko mi to stwierdzić.
Wziąłem bodajże 2 dawki szczepionki te parę lat temu i to tyle.
Nie tylko w USA, ale też globalnie, wszak Amerykanie podróżują.
Niedawno zadeklarował że "znajdzie źródło epidemii autyzmu" i dał sobie na to czas do września br.
https://www.bbc.com/news/articles/cj0z9nmzvdlo
Czekamy?
Strach się bać z takimi ministrami zdrowia.
Wracając do Covidu - może przechodziłem w jakiś niegroźny sposób. Ciężko mi to stwierdzić.
Wziąłem bodajże 2 dawki szczepionki te parę lat temu i to tyle.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Bacek
Ja jestem po trzech szczepionkach. Po Covid zdrowie mi się posypało i pewnie tu poszukiwacze spisków będą szukać korelacji. Na pewno covid był triggerem chociaż nie był winnym. Winnym byłem ja. Covid na starcie ograniczył mój ruch i wysiłek fizyczny. Po covid lenistwo i przyzwyczajenie spowodowało że tak już zostało, wysiłek fizyczny został zarzucony i nawet jak był to był rzadko.
Nie to żeby przed covid był on jakoś intensywny ale to już był gwóźdź do trumny. Jedyny sport to było kilka wypadów na narty w sezonie i tyle. Do tego koniec covidu zbiegł się u mnie z półrocznym okresem sporego stresu.
No i po pół roku od tego zaczęło wyłazić szydło z worka. Leczyłem się na różne choróbska i na cześć nie przynosiło to żadnych rezultatów. Jakieś pół roku temu znowu zacząłem się więcej ruszać, ćwiczyć i rehabilitować i efekty przyszły dość szybko. Objawy z którymi bez spektakularnych efektów zmagałem się i trzy lata powoli zaczęły łagodnieć i znikać. Niestety co wysiadło to w moim wieku już nie wróci do normy.
Także można winić chemtrails albo cyklistów ale najczęściej na zdrowie sami sobie szkodzimy.
Nie to żeby przed covid był on jakoś intensywny ale to już był gwóźdź do trumny. Jedyny sport to było kilka wypadów na narty w sezonie i tyle. Do tego koniec covidu zbiegł się u mnie z półrocznym okresem sporego stresu.
No i po pół roku od tego zaczęło wyłazić szydło z worka. Leczyłem się na różne choróbska i na cześć nie przynosiło to żadnych rezultatów. Jakieś pół roku temu znowu zacząłem się więcej ruszać, ćwiczyć i rehabilitować i efekty przyszły dość szybko. Objawy z którymi bez spektakularnych efektów zmagałem się i trzy lata powoli zaczęły łagodnieć i znikać. Niestety co wysiadło to w moim wieku już nie wróci do normy.
Także można winić chemtrails albo cyklistów ale najczęściej na zdrowie sami sobie szkodzimy.
- daru0105
JFK od13 lutego 2025 roku Sekretarz zdrowia i opieki społecznej Stanów Zjednoczonych.Wojtek pisze: ↑wczoraj, 01:36Chyba "prawda".
Linkujesz do portalu znanego z fake newsów.
Przykład pierwszy z brzegu: https://amg-news.com/exposed-biden-is-d ... ica-video/
Stosunek RFK do szczepionek to akurat żadna nowość (wszystkich, sam Covid to pikuś).
Człowiek jest niebezpieczny dla zdrowia.
Nie pisz proszę takich rzeczy bo są groźne dla życia.
Potem ludzie się dziwią że choroby zakaźne uznane za wytępione, wracają...
Bo nie chcesz wiedzieć. Klapki na oczach z wyboru.
Zafiksowałeś się w pewnym momencie i konsekwentnie trzymasz się foliarskiej linii.
Wyjaśnij proszę związek z Covidem, jako założyciel tematu.
Myślisz, ze to jakiś płaskoziemiec? Albo jakiś nieuk czy tuman. Robi z siebie idiotę?
Swoje teorie na temat NOPów covidowych podpierał badaniami lekarskimi w ostatnich latach po covidzie.
Akurat może nie siedzi w kieszeni firm farmaceutycznych czy pod rozkazami WHO.
Czemu powiedz moja sąsiadka pani doktor, mająca swój gabinet i pracująca w szpitalu odradzała mi szczepienia na covid?
Jej dużo koleżanek po fachu się nie szczepiło, a druga poznana na wczasach, która pracuje w szpitalu w Katowicach mówiła to samo?
No i same przyznały, że ogólnie się do tego nie przyznają bojąc się o pracę.
Coś musi tym być, nie wspomnę, że Putin nagle skończył pandemię
Przechodziłem covida w wieku 55 lat przez 3 dni leżąc w gorączce. Od urodzenia mam zmniejszoną pojemność płuc Leczyłem się sam imbirem, czosnkiem, miodem cytryną. Nie miałem długo węchu i smaku.
Najgorsze, że nie mogłem pić piwa przez pół roku, tak mi nie smakowało. Ale przeszło to duże nieudogodnienie

Do dzisiaj po pandemii nie jem ogórków surowych i arbuzów. Taki sam paskudny smak. Podejrzewam wzrosło po covidzie odczucie smaku na jakiś chemiczny czynnik używany do pryskania warzyw i owoców. Ogórki od kolegi z ogródka z minimum nawozu smakują mi za to bardzo.
Reszta jedzenia smakuje normalnie.
Może jakbym dostał szczepionkę to jadłbym mizerię i arbuzy

Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
- Bacek
Znam argumenty w stylu "Mój dziadek codziennie pił szklankę spirytusu, wypalał paczkę papierosów i dożył 90 lat. I zapewne były takie egzemplarze. Tylko że 60 procent lub więcej ich kolegów robiących to samo skończyło przed pięćdziesiątką a reszta pomiędzy.
Z mojego bliższego otoczenia, rodzina, znajomi, znajomi znajomych znajomych, sąsiedzi, około 10-12 osób zmarło na
covid lub współtowarzyszące choroby. Niby nie dużo ale na co dzień takiej samej śmiertelności nie było widać.
Generalnie na któreś z tych dwóch pytań odpowiedź jest tak.
- daru0105
A skąd wiesz czy jak by się zaszczepili lub nie to by nie zmarli?Bacek pisze: ↑wczoraj, 11:20Znam argumenty w stylu "Mój dziadek codziennie pił szklankę spirytusu, wypalał paczkę papierosów i dożył 90 lat. I zapewne były takie egzemplarze. Tylko że 60 procent lub więcej ich kolegów robiących to samo skończyło przed pięćdziesiątką a reszta pomiędzy.
Z mojego bliższego otoczenia, rodzina, znajomi, znajomi znajomych znajomych, sąsiedzi, około 10-12 osób zmarło na
covid lub współtowarzyszące choroby. Niby nie dużo ale na co dzień takiej samej śmiertelności nie było widać.
Generalnie na któreś z tych dwóch pytań odpowiedź jest tak.
A może szczepionka ich osłabiła, bo znam przypadki że po szczepieniach ludzie umierali
Sądzisz, że znajome lekarki i ich koleżanki, które się nie szczepiły to jedna z tych twoich odpowiedzi?
Kwestionujesz ich wiedzę?
Wiem, ze ludzie umierali na covid.
- Bacek
Kwestionujesz wiedzę lekarzy którzy robili badania kliniczne tych szczepionek, wiedzą mniej niż przytoczone przez Ciebie pielęgniarki? Bo te badania były. Jedyne co było przyspieszone to formalne procedury ich zatwierdzania. Czytaj wyniki nie musiały się przeleżeć na dużej kupce z innymi lekami i szczepionkami aż przyszła ich kolej zanim zostały sprawdzone na każdym etapie badań.
Generalnie szczepionki to nie 100% panaceum na wszystko ale statystyka jest tu nieubłagana, zauważalnie większa szansę ludzkość ma z nimi niż bez.
Generalnie nie mogę tego do końca zrozumieć. Ludzie boją się szczepionek które są przyjmowane w do kilku dawek. Ale nie mają obiekcji przy łykaniu systematycznie środków przeciwbólowych i innych leków które mają też udokumentowane działania niepożądane i to często na wyższą skalę, albo suplementów które nie są przebadane w ogóle.
- daru0105
Kwestionuję moralny aspekt wtedy lekarzy na szczycie i rząd , który to popierał. Nie wiedzę, bo tą mieli odpowiednią. To nie lekarze, tylko WHO podejmowała decyzje, a kraje z którymi WHO podpisywały umowy o współpracę robiły to co WHO im narzuciło.Bacek pisze: ↑wczoraj, 13:16Kwestionujesz wiedzę lekarzy którzy robili badania kliniczne tych szczepionek, wiedzą mniej niż przytoczone przez Ciebie pielęgniarki? Bo te badania były. Jedyne co było przyspieszone to formalne procedury ich zatwierdzania. Czytaj wyniki nie musiały się przeleżeć na dużej kupce z innymi lekami i szczepionkami aż przyszła ich kolej zanim zostały sprawdzone na każdym etapie badań.
Generalnie szczepionki to nie 100% panaceum na wszystko ale statystyka jest tu nieubłagana, zauważalnie większa szansę ludzkość ma z nimi niż bez.
Generalnie nie mogę tego do końca zrozumieć. Ludzie boją się szczepionek które są przyjmowane w do kilku dawek. Ale nie mają obiekcji przy łykaniu systematycznie środków przeciwbólowych i innych leków które mają też udokumentowane działania niepożądane i to często na wyższą skalę, albo suplementów które nie są przebadane w ogóle.
Ja się nie bałem szczepionki. Byłem zapisany wraz z żoną. Ale porozmawiałem z sąsiadkę doktor i dałem sobie z tym spokój.
A szczepienia następne i następne to już jakaś parodia. Zrozumiałem, ze dobrze zrobiłem.
Pozwy już się zaczynają
https://www.money.pl/gospodarka/kansas- ... 6176a.html
"Pfizer osiągnął ponad 74 miliardy dolarów przychodów w latach 2021 i 2022 związanych ze szczepieniami przeciwko COVID-19."
Warto było zmanipulować ludzi przez odpowiednich ludzi

- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Daru, wiesz czemu masz proste nogi? bo we wczesnym dzieciństwie zaszczepiono Cię przeciwko polio... to samo zapewne z różyczką, odrą, krztuścem i innymi atrakcjami... kwestionujmy jedne z największych osiągnięć ludzkości to teoria Darwina znowu wylezie z szafy 

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- Bacek
Co do prostych nóg to znam to z autopsji. Mój ojciec nie był szczepiony. Za młodu dopadło go polio. Ledwo przeżył. Efekt jedna noga krzywa ze zniszczonymi mięśniami i zwapnione jedno płuco.
- masus
Rzeczywistość jest przereklamowana.
Well, that's just, like, your opinion, man.
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000