A to fakt. Żona chora na grypę no to nie dało się głośniej, musiałem napisy polskie zapodać

Bo taki bełkot że nie dało się oglądać ze zrozumieniem.
Typowe dla polskich produkcji ostatnio
A to fakt. Żona chora na grypę no to nie dało się głośniej, musiałem napisy polskie zapodać
Ameryki nie odkryję...Żulczyk pisze świetne książki a Więckiewicz mistrzem jest i basta.
Na Boga! Nie spojleruj Maciek, 3 odcinki do konca mi zostaly kurde...kinky pisze: ↑11 sty 2025, 12:22Też obejrzałem Wzgórze Psów, dobry.
W temacie niezrozumiałych dialogów: 3 odcinki obejrzałem z dźwiękiem przez wzmak i kolumny, zupełnie ok, poza kilkoma momentami wszystko zrozumiałe. 2 ostatnie via tv i tu było zdecydowanie gorzej. Macie podobne obserwacje?
Yellowstone.
Szkoda, szkoda, że to już koniec. Ładnie rozegrane.
Fajnie Sheridan sam z siebie się pośmiał i pokazał swoje prywatne ranczo. Scena w baraku gdzie jako Travis żegna się ze wszystkimi kowbojami też sympatyczna, symboliczne pożegnanie z serialem i obsadą.
Myślałem, że ta zołza Beth w końcu dostanie za swoje, ale złego diabli nie biorą![]()
Lioness, S02.
Znowu Sheridan zgrywa aroganckiego twardziela, chyba to polubił![]()
A o którym serialu mówisz Macieju?
Hmm... Jeśli chodzi o Yellowstone i Beth, to koledzy tutaj już wcześniej pisali, że ponoć będzie sequel z dalszymi losami Beth i Rippa.
Yellowstone...
Staram sie nie czytaćkinky pisze: ↑11 sty 2025, 13:53Hmm... Jeśli chodzi o Yellowstone i Beth, to koledzy tutaj już wcześniej pisali, że ponoć będzie sequel z dalszymi losami Beth i Rippa.
To nie ja więc zaspoilerowałem, umywam ręce!![]()