Głośniki podłogowe PARADIGM Premier 700 F

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krisdebowski

Post autor: krisdebowski »

Sprzedam głośniki podłogowe Paradigm Premier 700 F, 3-drożne, mam je od 2 lat, są na gwarancji, stan idealny. Grały u mnie około 250 godzin więc tyle co wygrzane.
Kolor czarny – boki piano black.
Mogą stać na kolcach lub gumkach antypoślizgowych.
Seria Premier marki Paradigm to doświadczenie dźwiękowe niepodobne do niczego innego w swojej klasie. "Crafted in Canada" oznacza pełną kontrolę w całym procesie tworzenia: projektu, produkcji i udoskonalania, czego rezultatem jest głośnik, który sprzeciwia się rutynie.
• Zaprojektowany i wykonany w najnowocześniejszej kanadyjskiej fabryce Paradigm o powierzchni niemal 21 000mkw!
• Zawieszenie jest wyposażone w technologię Active Ridge Technology (ART™) - większy skok w celu zwiększenia mocy wyjściowej 3dB i zmniejszenie zniekształceń odpowiedzi o 50%
• Ekskluzywne perforowane soczewki antyfazowe (PPA™) dla przetworników wysokotonowych i średniotonowych - poszerzają tony z niesamowitymi detalami, a jednocześnie chronią przetworniki przed uszkodzeniem
• Design obudowy eliminuje wewnętrzne rezonanse, poprawia intensywność basów i dodaje elegancji i wyrafinowania
Wymiary: (W x S x G) 101.2 x 21.2 x 32.1 cm
Waga: 21.88 kg / szt.

Do głośników mam instrukcję, gwarancję, kartony.
Odbiór osobisty Konin.
Cena za parę 9000 zł
Kontakt tel 663 883 557
zestaw naim + kudos
zestaw harman kardon + paradigm
Zestaw denon + wharfedale
Technics sl1500c + ortofon red / blue + audiotechnika 540 + pre iskra1
sporo kabli, słuchawki i szafka
listwa taga harmony pf1000v2
spory ciężar płyt
ODPOWIEDZ