Akurat teraz jest mega pogoda, jeszcze przez 2 tygodnie. Oby tez Tobie dopisala! Skad bierzesz łajbe?
Mam nadzieję, że dopisze pogoda.
Co roku od paru lat z Giżycka.
Raz płyniemy w górę raz w dół. Przez tydzień
Normalnie bym był w czerwcu z moją męską ekipą, ale wtedy miałem wesele córki
Teraz ekipa robi drugi wypad i już nie odpuszczę
Mamy 8 osobową łąjbę. Płynie zawsze sześciu chłopa.
W tym trzy gitary
Takie klimaty lubie! Szczegolnie we wrzesniu. Niestety kumple sie wycofali w ostatniej chwili i bylem tylko z synem. Ale tez bylo fajnie
Na takich wyjazdach faktycznie czlowiek sie resetuje od rzeczywistosci. Daru, stopy wody, słońca i wiatru. I zero deszczu!
Akurat teraz jest mega pogoda, jeszcze przez 2 tygodnie. Oby tez Tobie dopisala! Skad bierzesz łajbe?
Mam nadzieję, że dopisze pogoda.
Co roku od paru lat z Giżycka.
Raz płyniemy w górę raz w dół. Przez tydzień
Normalnie bym był w czerwcu z moją męską ekipą, ale wtedy miałem wesele córki
Teraz ekipa robi drugi wypad i już nie odpuszczę
Mamy 8 osobową łąjbę. Płynie zawsze sześciu chłopa.
W tym trzy gitary
Takie klimaty lubie! Szczegolnie we wrzesniu. Niestety kumple sie wycofali w ostatniej chwili i bylem tylko z synem. Ale tez bylo fajnie
Na takich wyjazdach faktycznie czlowiek sie resetuje od rzeczywistosci. Daru, stopy wody, słońca i wiatru. I zero deszczu!
Dzięki bardzo
Zapomniałem dopisać, że mamy kumpla z Giżycka, jest sternikiem i wszystko ogarnia. Czyli wynajem łajby i zaopatrzeniem wszelakim. Nawet mamy kucharza chętnego.
Ja wolę zmywać, jak gotować i robić kanapki
A wieczorkiem, ognicho, granie i śpiewanie
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Wiem, że był gdzieś wątek o ciekawych ofertach... Ale nie mogę znaleźć Nawet jeśli coś by tam było nie sprawne to oferta wydaje się bardzo interesująca. Tak się przynajmniej wydaje. Wyświetliło mi się na FB.
Lata 80 to moda na szafki stereo, w pierwszych latach produkcji takich "mebli" składano je z osobnych do kupienia elementów, i to sa bardzo dobre zestawy grające..... potem, za modą, poszła masowa produkcja coraz słabszych muzycznie ale coraz kolorowiej wyglądajacych składaków.. ... Były dalej wielkie jak te pierwsze ale coraz bardziej puste w środku... I opinia, że to słabe jest, poszła cieniem na wszystko...
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
To ja podtrzymam owadzi temat.
Takiego nocnego motyla spotkałem parę dni temu.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
To ja podtrzymam owadzi temat.
Takiego nocnego motyla spotkałem parę dni temu.
20240909_060942.jpg
Jaka wielka ćma...jak w tropikach.
Bingo !!!!!
Właśnie jestem w tropikach.
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll