Co do archiwalnych wydać sprawdzałem - są z Rumunii albo ZSRR. Ale nie ma na nich "The show must go on". A lubię ten kawałek

"Archiwalnych"
acha
Mam kilka tych Abbey Road Half Speed. Dla mnie bardzo przereklamowana jakość. Gra to cyfrowo. Zbyt technicznie. Brak duszy analogu. Ogólnie jak dobre CDpawelgrab pisze: ↑09 sie 2024, 16:06achamam takową, dziewicza, nie myta, nie oglądana - więc w końcu posłuchałem i pooglądałem:
jakościowo wydanie całkiem spoko, płyty grube, równe, czyste, bez żadnych skaz - dzwiekowo bardzo dobrze wypada w całym zakresie, bez żadnych trzasków itp i jeżeli była by potrzeba to nie zawachałbym się kupić ponownie - tylko nie wiem, czy to taka, którą ty masz na oku:
a i na zbiegówce wydziarany napis: " MTLES. ABBEY ROAD 1/2 SPEED. "
co oznaczać może :
iż ta wersja winylowa została zaprojektowana przez Milesa Showella w Abbey Road Studios przy użyciu techniki masteringu z połową prędkości, która zapewnia doskonałą jakość płyty![]()
IMG_4840.JPG
IMG_4836.JPG
Znam ludzi, co lubią takie granie i wolą właśnie te Halfy od 1 pressów
https://allegro.pl/oferta/dawid-podsiad ... 5884843067Fl3t05 pisze: ↑22 sie 2024, 21:23Faktycznie pomysłowe, też mnie zaskoczyło, zwłaszcza gdy Posiadło "przemówił". Ja mam wersję z fragmentem o Idze Świątek, chyba są różne, bo widziałem gdzieś wersję z "sernikiem".
Btw wygląda, że to może być moja (a właściwie żony) najlepsza inwestycja: 3 miesiące i stopa zwrotu 500%![]()
A ta wersja limitowana to co ma dodatkowo, że aż tyle kosztuje?
Kilka różnic jest: