otwierdzam, że to fajne zestawienie. Jak zamontujesz wkładkę na drugich otworach, to lepiej będzie wyglądać.
Wyglądać będzie fajnie, ale nie ustawisz na 52mm
Zbychu Ty nie ustawisz na 52 , bo Marcin ma overhang 48 mm poza tym 49 też wchodzi bez problemu, bo mam tak na Sony akurat aczkolwiek to kwestia długości korpusu danej wkładki. Demona 103R mam na AT z 4 dziurkami, tu na LH są dwie, więc możliwość manipulacjoni nieco mniejsza.
otwierdzam, że to fajne zestawienie. Jak zamontujesz wkładkę na drugich otworach, to lepiej będzie wyglądać.
Wyglądać będzie fajnie, ale nie ustawisz na 52mm
Ja ustawiam protraktorem, także dopiero teraz zmierzyłem, że mam ok. 50mm, ale kołnierz wchodzi do wewnątrz ponad 2 mm, więc spokojnie można osiągnąć 52mm .
Zbychu Ty nie ustawisz na 52 , bo Marcin ma overhang 48 mm poza tym 49 też wchodzi bez problemu, bo mam tak na Sony akurat aczkolwiek to kwestia długości korpusu danej wkładki. Demona 103R mam na AT z 4 dziurkami, tu na LH są dwie, więc możliwość manipulacjoni nieco mniejsza.
Technics ma 52 mm
Załączniki
Technics Sl1210 m5g- Denon Dl103, AT vm 95EN , Lehmann Decade ,Creek 50A, Dali Helicon 300mk2
Technics Sl1000c - Denon Dl 103, Lehmann BC SE2, Musical Fidelity M6 si, Triangle Antal EZ
Potwierdzam, znam temat z autopsji. Poza tym na tych drugich otworach (bliżej ramienia gramofonu) jest problem ze zmieszczeniem konektorów przewodów sygnałowych. Są na tyle długie, że nie mieszczą się między wkładką a tylną ścianką headshella (ale ja mam mam model AT-LH18/OCC, więc może w tym z ogłoszenia byłoby to możliwe).