COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Re: COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
Dzieciaki przyjely w pandemi standardowo 2 dawki. Potem juz nie, tak jak i my. Ale generalnie one z tego co zaobserwowalem lagodniej to przechodza. Teraz jak mielismy z żona to 8 latka dwa dni katarek. 13 latek katar i kaszel choc ten dosc dlugo sie utrzymywał. I tyle.
Czy zalecają to nie wiem, nie aktualizuje tematu od konca pandemi. Ale raczej nie bo jak bylismy na szczepieniu czy bilansie to nic nie mowili.
Czy zalecają to nie wiem, nie aktualizuje tematu od konca pandemi. Ale raczej nie bo jak bylismy na szczepieniu czy bilansie to nic nie mowili.
JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- zelazny
Nie wiem co mnie łapnęło. Wczoraj siedziałem przy kompie i nagle poczułem drapanie w gardle. Całą noc nie spałem. Było mi bardzo zimno i pociłem się cholernie. Dziś już lepiej. Dziwne, że nie mam kaszlu i kataru.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie mają testów na Covid w aptekach?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
ja miałem takie objawy grypy. a potem jeszcze doszła temperatura pod 39. flu type A (pochodna ptasiej/świńskiej). trzy dni temperatury i powolne dochodzenie do siebie. kaszel jeszcze został delikatny. jeżeli to odpukać grypsko to uważaj Seba, trzeba to wyleżeć, nie wyłazić z domu, lubi zaatakować mięsień sercowy.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- zelazny
Jutro nie idę do pracy. Jest mi zimno, trochę boli mnie głowa. Testy pewnie są, raz kupiłem.
Kurde co za gówno.
Kurde co za gówno.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Woj, mają. Czas jakiś temu miałem mniej więcej to co Bartek opisuje poniżej chyba A po objawach bo B miałem jesienią jakoś, test dwukrotny i dwóch różnych firm nie pokazał nic. Teraz już byłem pewny, że to jakiś gnój typu kowidowego, bo mi w dodatku odcięło smak, węch i przede wszystkim głos. Test = Zdrowy jak ryba

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ja wiem że mają, ale nie byłem pewien czy Seba wie 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Panowie nie czujecie się w jakimś sensie oszukani? Przyjąłem 3 dawki: Astra, dwa razy Pfizer w ciągu półtora roku. Kurde coś musi być na rzeczy.
Zauważyłem także wzmożone informowanie o wykrytych przypadkach raka. Proszę nie atakować. Po prostu: gdzie te 50000 przypadków COVID dziennie.
Zauważyłem także wzmożone informowanie o wykrytych przypadkach raka. Proszę nie atakować. Po prostu: gdzie te 50000 przypadków COVID dziennie.
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Coś w tym jest bo często młodzi ludzie na zakrzepicę umierają.zelazny pisze: ↑29 mar 2024, 18:56Panowie nie czujecie się w jakimś sensie oszukani? Przyjąłem 3 dawki: Astra, dwa razy Pfizer w ciągu półtora roku. Kurde coś musi być na rzeczy.
Znam przypadki gdzie byli zdrowi ludzie i po szczypawkach nagle duszności, zasłabnięcia etc.
Nie chcę siać defetyzmu ale coś się niektórym jakieś dziwne rzeczy dzieją

[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie.
Co?
Biorąc pod uwagę jaka część populacji została zaszczepiona to możesz sobie szczepionkom przypisać jakąkolwiek chorobę

Wypisz wymaluj ruch anty-szczepionkowy z czasów przed/w trakcie/po Covid

W sensie ci co nie szczepią dzieci przeciwko odrze czy ospie itp. "bo mój bąbelek dostanie autyzmu" i tego typu debilizmy godne egzekucji dla dobra ludzkości.
Pandemii już nie ma jakiś czas.
Tęsknisz?

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Tęsknie za wolnym od pracy. Czyli pandemia była i te wszystkie wiadomości o tysiącach przypadków dziennie to prawda.
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
A do dzisiaj myślałeś że te zachorowania to była ściema?
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
A podasz jakieś dane potwierdzające że jest jakiś wzrost względem lat przedcovidowych? Albo że ludzie dostają zakrzepicy po szczepionce a nie po samym covidzie?Jozi pisze: ↑29 mar 2024, 19:16Coś w tym jest bo często młodzi ludzie na zakrzepicę umierają.zelazny pisze: ↑29 mar 2024, 18:56Panowie nie czujecie się w jakimś sensie oszukani? Przyjąłem 3 dawki: Astra, dwa razy Pfizer w ciągu półtora roku. Kurde coś musi być na rzeczy.
Znam przypadki gdzie byli zdrowi ludzie i po szczypawkach nagle duszności, zasłabnięcia etc.
Nie chcę siać defetyzmu ale coś się niektórym jakieś dziwne rzeczy dzieją![]()
![]()
![]()
....
W 2015 roku na świecie na zakrzepicę zmarło 10mln ludzi. To więcej czy mniej niż w 2023?
- zelazny
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
toś Ty Seba wypisz-wymaluj romantyk... "czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko"... a w NJ biją Murzynów...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV