Wiek tu nie robi zasadniczo. Brzyd to brzyd.. wiem, wiem nie ma brzydkich kobiet .. chyba, że Łejwer.
Tom ale taka Kim Basinger do młódek nie należy, a różnicę widać było nie było. Szarik Stone tyż
No ta Szygórnia laską nigdy nie była, to aktorka charakterystyczna zasadniczo.
No dobra opierdzielę te Yelowstony skoro nalegacie.. ale ż to fQ duzo tego jest, mać!
No jeszcze Pfejferka się trzyma
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Ano, jest taki film gdzie gra rolę starszej kobiety w sile wieku (gdies chyba okres międzywojenny lub wczesniej), rozpuszczone siwe włosy, wygląda zjawiskowo. Poszukam tytułu, bo mroki pamięci jakoś mnie opanowały.
No i jeszcze Kristin Scott Thomas, znakomitość filmowa też i piękna kobieta.
Ja to jakoś najbardziej lubię Jessikę Chastain, kupa dobry filmów, świetnie zagranych.
Zaszumiało trochę, kleptomania, wyroki... Ale i tak mniej niż Charliemu Sheenowi.
Wróciła Winona mocniej w Stranger Things, może to wykorzysta do odrodzenia kariery.
Zaszumiało trochę, kleptomania, wyroki... Ale i tak mniej niż Charliemu Sheenowi.
Wróciła Winona mocniej w Stranger Things, może to wykorzysta do odrodzenia kariery.
Oby, oby...trochę "giną" nam aktorki (i aktorzy ale jednak mniej) tego średniego pokolenia, właśnie W. Ryder, J. Moore, K. Winslet, J. Foster. Wiadomo cześć gra w filach produkowanych przez Netflix/HBO/Prime/Sky itp. Ale reszta? Gdzie jest Cate Blanchett ja sie pytam? Po świetnym Babel choc tam akurat Pitt głownie grał, i roli w we Władcy Pierścieni/Hobbicie. Wiadomo następuje wymiana pokoleniowa ale szkoda jednak...