Sprzęt mało używany - nigdy nie znalazłem w sobie na tyle samozaparcia żeby co stronę z niego "strzelać"

Moja cena: 350 zł, koszt wysyłki paczkomatem w cenie. Wystawiam go też na allegro i olx - tam już bez promocji na wysyłkę

Tak z ciekawości którą matę kupiłeś?Bartek86 pisze: ↑02 sty 2024, 22:47Sprzedam ten słynny pistolet do neutralizacji ładunków elektrostatycznych. Sprawdzał mi się, ale kupiłem matę od Wojtka Padjasa, która też się sprawdza, a w codziennym użytkowaniu jest wygodniejsza i pistoletu nie używam.
Sprzęt mało używany - nigdy nie znalazłem w sobie na tyle samozaparcia żeby co stronę z niego "strzelać"Ale jak już był używany i zgodnie z wytycznymi, to istotnie redukował elektrostatykę.
Moja cena: 350 zł, koszt wysyłki paczkomatem w cenie. Wystawiam go też na allegro i olx - tam już bez promocji na wysyłkę![]()
Kupiłem grafitową. Jest brzydka jak noc, dosyć łatwo się rysuje. Nie dla estetów. Ale elektrostatykę redukuje znakomicieRyszard13 pisze: ↑03 sty 2024, 09:03Tak z ciekawości którą matę kupiłeś?Bartek86 pisze: ↑02 sty 2024, 22:47Sprzedam ten słynny pistolet do neutralizacji ładunków elektrostatycznych. Sprawdzał mi się, ale kupiłem matę od Wojtka Padjasa, która też się sprawdza, a w codziennym użytkowaniu jest wygodniejsza i pistoletu nie używam.
Sprzęt mało używany - nigdy nie znalazłem w sobie na tyle samozaparcia żeby co stronę z niego "strzelać"Ale jak już był używany i zgodnie z wytycznymi, to istotnie redukował elektrostatykę.
Moja cena: 350 zł, koszt wysyłki paczkomatem w cenie. Wystawiam go też na allegro i olx - tam już bez promocji na wysyłkę![]()
a proszę Cię bardzo!
oto link: https://vinylspot.pl/pl/p/SLIPMATA-mata ... ITOWA/3764
Daj namiary.Bartek86 pisze: ↑03 sty 2024, 12:14Kupiłem grafitową. Jest brzydka jak noc, dosyć łatwo się rysuje. Nie dla estetów. Ale elektrostatykę redukuje znakomicieRyszard13 pisze: ↑03 sty 2024, 09:03Tak z ciekawości którą matę kupiłeś?Bartek86 pisze: ↑02 sty 2024, 22:47Sprzedam ten słynny pistolet do neutralizacji ładunków elektrostatycznych. Sprawdzał mi się, ale kupiłem matę od Wojtka Padjasa, która też się sprawdza, a w codziennym użytkowaniu jest wygodniejsza i pistoletu nie używam.
![]()
A sprawdzałeś masę miedzy szpindlem gramofonu a wyjściem masy z gramofonu?Bartek86 pisze: ↑03 sty 2024, 12:47oto link: https://vinylspot.pl/pl/p/SLIPMATA-mata ... ITOWA/3764
ja kupowałem ją przy okazji, bo mam od Pana Wojtka platformę antywibracyjną i pod nowy, cięższy gramofon potrzebowałem dodatkowych gąbekWtedy te maty były jeszcze w fazie testów. I zupełnie szczerze - ja nie zauważam różnicy sonicznej, że coś bardziej klarownie gra, że basy srasy i góra eksponowana sratatata. To już jest na pograniczu voodoo. Ale wyładowań nie ma, a o to mi chodziło.
Nie, nie aż tak w to nie brnąłem, ja prosty chłopakRyszard13 pisze: ↑03 sty 2024, 13:13A sprawdzałeś masę miedzy szpindlem gramofonu a wyjściem masy z gramofonu?Bartek86 pisze: ↑03 sty 2024, 12:47oto link: https://vinylspot.pl/pl/p/SLIPMATA-mata ... ITOWA/3764
ja kupowałem ją przy okazji, bo mam od Pana Wojtka platformę antywibracyjną i pod nowy, cięższy gramofon potrzebowałem dodatkowych gąbekWtedy te maty były jeszcze w fazie testów. I zupełnie szczerze - ja nie zauważam różnicy sonicznej, że coś bardziej klarownie gra, że basy srasy i góra eksponowana sratatata. To już jest na pograniczu voodoo. Ale wyładowań nie ma, a o to mi chodziło.