Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
Da się to jednoznacznie ocenić?
Kto miałby się z nią sądzić czy też ukarać finansowo?
Zwolnienie to kara, jakby nie patrzeć.
Przy mediach publicznych nie są to proste rzeczy. KRRiT nie widziało problemów więc mogła sobie robić co robi.
Dlatego właśnie teraz trwa przewrót w mediach, ze względu na zmiany Glińskiego przepchnięte w okresie przeciągnięcia przekazania władzy.
Kto miałby się z nią sądzić czy też ukarać finansowo?
Zwolnienie to kara, jakby nie patrzeć.
Przy mediach publicznych nie są to proste rzeczy. KRRiT nie widziało problemów więc mogła sobie robić co robi.
Dlatego właśnie teraz trwa przewrót w mediach, ze względu na zmiany Glińskiego przepchnięte w okresie przeciągnięcia przekazania władzy.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Oj Andy ja tu Se spokojnie oglądam Ojca Mateusza na jedynce, bo przenieśli teraz i o 19:40 się zaczął zaraz po wiadomościach piłkarskich, a Ty tu Panie stawiasz pytania..

No nie poniesie, bo straty są wizerunkowe i moralne, natomiast biznesowe będzie trudnym procesem do udowodnienia, po TVP jak sadzę NIK wejdzie do Radia publicznego i to dopiero da jakieś wyniki audytowe. De facto nie praktykuje się w polskich mediach innego rodzaju odpowiedzialności poza funkcyjną.
Dopiero kontrola NIK pozawala formułować wnioski dla powiadomień o naruszeniach formalnych. Reszta to pochodna pełnienia funkcji.
W istocie za decyzje polityczne i inne naruszenia odpowiadał do tej pory tylko Prezes Szczepański.
No zobaczymy. Potrzeba czasu, nic po diable.
p.s. Andy gdybyś się nastawiał na Ojca Mateusza to w TVP Info

- amrowek
Dario, a ja się dziś nastawiłem na jedyną Polską TV , a tu ...nie ma szok skandal i niedowierzanie. Kurczę ciekawe co w PR puszczają cholerka dopiero teraz przyszło mi to do głowy bo cały ten bój o TV info , mnie pochłonął ,
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Niech puszczą jakieś zakazane piosenki, typu "Twój ból jest lepszy niż mój" 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- darkman
- Kontakt:
Mnie też, zwłaszcza, że już o 5:30 włączyłem odbiornik, bo się martwiłem czy chłopaki pisiaki zabrali śpiwory na Woronicza i nie marzną. Jest kawał empatii we mnie
, mimo że serce rośnie.

- Peter007
- Gramofon: Dual 721
A mówiłem żeby się nie pozbywać tunerów
Były tu głosy ze do piwnicy czy na giełdę. A teraz może może...

- kukiz 30
Czas chyba przywrócić guziki w pilocie 1.2.3 
To się żonka zdziwi, włączę jej dziś Mateuszka na Info
.

To się żonka zdziwi, włączę jej dziś Mateuszka na Info

Ostatnio zmieniony 20 gru 2023, 20:22 przez kukiz 30, łącznie zmieniany 1 raz.
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- martin.h
- Gramofon: Technics SL-1600MK2
Marek Czyż nowym szefem Wiadomości 

Marantz 2230 / Technics SL-1600Mk2 / Akai CD-37 / Grundig Box 650b / Beyerdynamic DT770 PRO
- darkman
- Kontakt:
Marek Czyż: / Info/ via Polsat News - od jutra nowe wiadomości. I zaprasza.
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Jeśli Panowie nie widzieliście jego krótkiego wystąpienia w tvp o 19:30 to jest w linku

https://x.com/patrykmichalski/status/17 ... 97920?s=20
Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- amrowek
A widziałem

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
Już dziś próbkę tych "nowych wiadomości" dało Polskie Radio 24.
Jest już języczkiem jak smyczkiem.

Powodzenia, tvn bis.
- darkman
- Kontakt:
Rzecz w tym, że to nie są najszczęśliwsze zmiany personalne, ale ktoś musi zacząć, a nie mogą tego zrobić naturszczycy. I tylko tyle.
Osobiście kontestuję restytucję twarzy już znanych z innych stacji TV. Zmiany w prowadzeniu pogody niewiele wniosą, choć skoro pogodynek może być rzecznikiem byłego rządu, to wszystko jest możliwe.
Ubolewam też, że intelektualiści i ludzie kultury w typie p. Matuszkiewicza dali się wciągnąć w przegraną sprawę dla wątpliwych idei. To już się będzie ciągnęło za nimi zawsze.
No ale wracajmy do trójki, bo to jest temat zdaje się tego wątku. Nudny w mojej opinii, bo to panegiryk, ot tak pawana na śmierć infantki.
W istocie przerzucenie dziennikarzy z TVN do TVP i mnie się niezbyt podoba. Jednak na kimś się trzeba oprzeć i to muszą być fachowcy.
Telewizji nie da się robić byle kim i byle jak, jak się wydaje Kaczyńskiemu. Republika i Trwam? Tak! To miejsce dla niego. W moim box nie ma tych anten w ofercie i o to chodzi
Kaczyński skazany na zapomnienie i to się dzieje. Tak ma być.
Polecam zapoznanie się z opinią R.Kwiatkowskiego na ww temat tytułem robienia telewizji i tego co się wydaje panu Kaczyńskiemu (były jej prezes, obecnie członek RMN* z mianowania Prezydenta).
*sama Rada o ile jeszcze istnieje, to już ostatnie chwile, bowiem ów niechlubnej sławy organ jest ju na wylocie i będzie odwołany. Skądinąd słusznie, bo to zupełnie sztuczny twór.
Także z tą telewizją bis, to nie jest takie proste jak wieczorny pacierz czy poranna kawa.
Osobiście kontestuję restytucję twarzy już znanych z innych stacji TV. Zmiany w prowadzeniu pogody niewiele wniosą, choć skoro pogodynek może być rzecznikiem byłego rządu, to wszystko jest możliwe.
Ubolewam też, że intelektualiści i ludzie kultury w typie p. Matuszkiewicza dali się wciągnąć w przegraną sprawę dla wątpliwych idei. To już się będzie ciągnęło za nimi zawsze.
No ale wracajmy do trójki, bo to jest temat zdaje się tego wątku. Nudny w mojej opinii, bo to panegiryk, ot tak pawana na śmierć infantki.
W istocie przerzucenie dziennikarzy z TVN do TVP i mnie się niezbyt podoba. Jednak na kimś się trzeba oprzeć i to muszą być fachowcy.
Telewizji nie da się robić byle kim i byle jak, jak się wydaje Kaczyńskiemu. Republika i Trwam? Tak! To miejsce dla niego. W moim box nie ma tych anten w ofercie i o to chodzi

Kaczyński skazany na zapomnienie i to się dzieje. Tak ma być.
Polecam zapoznanie się z opinią R.Kwiatkowskiego na ww temat tytułem robienia telewizji i tego co się wydaje panu Kaczyńskiemu (były jej prezes, obecnie członek RMN* z mianowania Prezydenta).
*sama Rada o ile jeszcze istnieje, to już ostatnie chwile, bowiem ów niechlubnej sławy organ jest ju na wylocie i będzie odwołany. Skądinąd słusznie, bo to zupełnie sztuczny twór.
Także z tą telewizją bis, to nie jest takie proste jak wieczorny pacierz czy poranna kawa.
- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
Ot właśnie

A tymczasem, ta trójkowa "kolęda" a raczej Kolenda, z okazji zimowych świąt.
https://www.youtube.com/watch?v=dzKxU8C ... UHN4AaABAgIdą święta, idą święta, dziś Olejnik uśmiechnięta
Ostatnio zmieniony 21 gru 2023, 09:57 przez Szelak, łącznie zmieniany 2 razy.
- darkman
- Kontakt:
W istocie Trójka gra radośniej jakby. Coś musi być na rzeczy. Znak czasów i taka wola nieba. Z nią się zawsze zgodzić trzeba.