. Po 8 latach ...tak tak ...dzieci we mgle ...bez wodza...bez jedynie słusznego przekazu. Ale ja nie o tym. Ciekawe czy pani prezes PR poniesie jakąś odpowiedzialność za swoje decyzje
. Po 8 latach ...tak tak ...dzieci we mgle ...bez wodza...bez jedynie słusznego przekazu. Ale ja nie o tym. Ciekawe czy pani prezes PR poniesie jakąś odpowiedzialność za swoje decyzje
Wątpię.
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
Koalicja 13 grudnia zobowiązuje.
Duch jaruzelskiego wiecznie żywy.
Chłopie, czy ty jesteś normalny? Aż taki masz ścisk zwieraczy na punkcie swojej opcji? Admin usunął spluwaczkę nie po to by pluć na podłogę...
Weź się ogarnij... Jak nie potrafisz, to dam ci darmową radę, wejdź w edycję swojego profilu, zmień sobie e-mail na fikcyjny i hasło na losowe. Zablokujesz dostęp do forum, nie będziesz w stanie przywrócić, nie będzie korciło...
Przypominam Panowie pismo Małgorzaty Gosiewskiej, pisowskiej v-ce marszałek Sejmu, w którym sama wskazuje na łamanie ustawy i inne takie tam... na które to przewinienia są odpowiednie paragrafy.
Bądźmy dobrej myśli
Obserwując wydarzenia chociażby ostatniego tygodnia mam wrażenie, że para idzie tam gdzie powinna
...
Nagle - gwizd!
Nagle - świst!
Para - buch!
Koła - w ruch!
Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale,
Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale,
Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem,
I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej,
I dudni, i stuka, łomoce i pędzi,
A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost!
...
Stanowczo zaprzeczam, jakobym podpisała lub złożyła rezygnację z funkcji prezesa – napisała w portalu X w środę po godzinie 14 Agnieszka Kamińska, prezes Polskiego Radia odwołana przez ministra kultury Bartłomieja Sienkiewicza.
Nie widzę uzasadnienia na tego typu reakcję w odpowiedzi na post #958.
ale napisz chociaż co tam było, wypaczasz mi obraz postępującego dupościsku u Szanownego Kolegi Szelaka, sieroty po zwycięzcach wyborów...
piękny był mem z Donkiem uśmiechającym się do jarkacza - z tobą przegrać to jak wygrać
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)