Kupiem bo muszem:
Głośnikowe, używane Telurium Q wersja obojętna. Mogą być blue I/II itd.. lub inne 2x2,5m.
Mogą być kombinowane długości bo potrzebuję 1x2.0 i 1x2,5 albo inne warianty.
Mogą być za piniondze, mogą być w barterze itd..
Na allegro widzę. Mam komputer
Interkonekt też potrzbuję 2x, pojemność <<57pF/m
Ostatnio zmieniony 25 lut 2024, 09:57 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięx Andy. Qed Performance mam i sobie chwalę = bdb,
Somera nie chcę obecnie.
Bitner = QED pod względem pojemności, a ja chcę <57pF/m
< mniej niż,
> więcej niż,
Tak pytam, bo może ktoś ma Telurium na sell, albo mu się znudziły jakieś Q.
A może kupię Kimber Kalble 4PR, bo jeszcze nie miałem jakoś,
dark nie bądź pizda, kup sobie dragona na srebrze, tellurium to hybryda materiałowa eksponująca część pasma, jednemu to się podoba jak tor przymulony innemu nie musi..
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Blis gamoniu jeden, no przecież nie kupiłem jak były w wyprz, bo dałeś negatywną rekomendację Sklerozo. Teraz się pytam, bo może komuś się znudziły.. a już mi przeszło. Do zimowego zestawu potrzebowałem, ale dałem na razie Van Der coś tam H.
Gdzie ta skrzynka Viborga na osiem kupowałeś? I co takie drogie, to przecież bez filtra jest zdaje się?
uu jakiś nowy model.. ja mam VE80 w sumie to nie wiem czym się różnią trza zobaczyć na stronie Viborga może.. generalnie po wymianie z Tomanka odczułem różnicę ale to pewnie zasługa gniazd z miedzi i lepszego okablowania w środku, w TAP były z mosiądzu z Balsa i jakby tamto liczyć to niewarte ceny listwy, Rysiek z Lublina zanabył Pawelle od Xangsane i też sobie chwali, DC-Blocker ci raczej nie jest potrzebny chyba że masz jakieś toroidy i faktyczne problemy ze stałą składową w domu, degraduje dźwięk, powoduje przesunięcie fazowe
edit: tylko tym się różni
VE81 6 filtered and 2 unfiltered sockets
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo