Polityka

Wór bez dna, czyli wszystko co nie pasowałoby powyżej
Zablokowany
Awatar użytkownika
amrowek

Re: Polityka

Post autor: amrowek »

takie tam małe co nie co
kabaret
https://www.youtube.com/watch?v=D1ryD_YH4js

Amnesty ... jak głosować bez referendum :D
https://www.facebook.com/amnestypolska/ ... cale=pl_PL
Ostatnio zmieniony 13 paź 2023, 08:28 przez amrowek, łącznie zmieniany 1 raz.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
Ryszard13
Gramofon: Dual601,701,Denon57l

Post autor: Ryszard13 »

Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Post autor: darkman »

Chłopaki ale tak obiektywnie się chciałem zapytać już od dawna i bez podtekstów. Wam się wydaje, że ktoś wchodzi w te linki nieopisane? :D
Ciekawe jak procent forumniastych? (ja z założenia i zasadniczo nigdy). nie wiem zatem co tam ziewacie, ale pewnie coś.
Awatar użytkownika
amrowek

Post autor: amrowek »

darkman pisze:
13 paź 2023, 08:10
Chłopaki ale tak obiektywnie się chciałem zapytać już od dawna i bez podtekstów. Wam się wydaje, że ktoś wchodzi w te linki nieopisane?
ja tam zaglądam od czasu do czasu :D

ps
ale biorąc sobie Twoją sugestię ...jw :D
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
Awatar użytkownika
chudy_b

Post autor: chudy_b »

masus pisze:
13 paź 2023, 07:33
"Zamknij oczy, zaciśnii zęby..." i wypnij dupsko
To się psychologii pewnie jakoś nazywa, ale ja się nie znam na psychologii. To jakaś projekcja jej własnych myśli na słuchających. Ona doskonale widzi co Kaczyński odpierdziela. Sama była niemal na szczycie tej piramidy władzy. Witała się z gąską. I dostała sztachetą w tył głowy. Ona sama myśli - Beata, zaciśnij zęby i głosuj. Tylko tak kasa będzie się zgadzać. W przeciwnym wypadku jak kadencja w PE się skończy, trzeba będzie wrócić do biblioteki. A i jakis prokurator może sie przyplątać.
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Właśnie w radiowej dwójce puszczają M.Fogga 'To ostatnia niedziela' :lol: :lol: :lol: :angry-nono:

Nieźle jak na stację prorządową :mrgreen:
prowadzi A.Sułek, brawo panie Andrzeju! Kierownikiem redakcji muzycznej się bywa, a profesjonalistą w swojej branży jest się zawsze. :clap:

F_porzo Stacja. Pochwa!.. lony.
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

chudy_b pisze:
13 paź 2023, 09:48
trzeba będzie wrócić do biblioteki.
chyba w Pcimiu, bo w Brzeszczach nie poradzi.. za dużo książek i czytać cza umić.
Awatar użytkownika
masus

Post autor: masus »

domibobi pisze:
13 paź 2023, 07:45
Kulisy afery
Oj czekałem na ten film... Kawy dzisiaj nie potrzebuję. W sumie nie wiem co napisać. O ile wcześniej nie rozumiałem, jak można popierać tę zorganizowaną grupę przestępczą, tak teraz budzi we mnie wstręt obcowanie z tak skażonymi umysłami.
darkman pisze:
13 paź 2023, 08:10
te linki
Te linki, te słowa, te wybory - niezrozumiałe.
Well, that's just, like, your opinion, man.
Technics SL-1510 mk1 | AT 13Ea | Luxman L-560 | Universum System 6000
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Jedni posłowie są zatrzymywani, inni mówią policji co mają z kim zrobić...

"Wszystko jest w porządku" :morda:
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Ryszard13
Gramofon: Dual601,701,Denon57l

Post autor: Ryszard13 »

czy to jest normalne, jawna prowokacja;

https://www.youtube.com/watch?v=khC1cUP5QUY
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Z tym premierowaniem "od bezpieczeństwa, to przypomina mi się sekwencja stomatologiczna z Maratończyka z Shaiderem i Hoffmanem "Czy jest bezpiecznie".. ale czy jest bezpiecznie!?

Extrat goździkowy i maść na ból dupy podobno dla członków pisu od poniedziałku bez recepty, ale jak dla emerytów 2x drożej, bo leki 'darmowe od 65' :lol: tylko gdzie ta apteka jest?

Dobra Panowie u mnie cisza wyborcza już, bo jeszcze kogoś niepotrzebnie opierdolę.
Awatar użytkownika
Szelak
Gramofon: Adam GS424/Lenco L75

Post autor: Szelak »

MARIAN BANAŚ: Idzie dobrze. Szefowi [Donaldowi Tuskowi] powiedz, że będziemy mieć bardzo dużą kontrolę i wpływ nad Konfederacją w związku z tym, że Kuba tam wszedł. (…) i nie ma obawy, że…

MAREK CHMAJ: i że na październik szykujesz kosz prezentów

MARIAN BANAŚ: …i rozumiesz koniec września, początek października i wtedy też będzie tutaj z waszej strony, żebyśmy to nagłaśniać… (…) Ja będę działał do ostatniej chwili, bo mnie nie obowiązuje żadna cisza wyborcza. …….Ja se zostawię na te trzy dni takie smaczki, że w dupę pójdzie, rozumiesz?
Układ Banaś - Tusk.
Platforma dogaduje się z Konfederacją?
Awatar użytkownika
domibobi
Gramofon: Sony PS X65

Post autor: domibobi »

Szelak pisze:
13 paź 2023, 11:31
MARIAN BANAŚ: Idzie dobrze. Szefowi [Donaldowi Tuskowi] powiedz, że będziemy mieć bardzo dużą kontrolę i wpływ nad Konfederacją w związku z tym, że Kuba tam wszedł. (…) i nie ma obawy, że…

MAREK CHMAJ: i że na październik szykujesz kosz prezentów

MARIAN BANAŚ: …i rozumiesz koniec września, początek października i wtedy też będzie tutaj z waszej strony, żebyśmy to nagłaśniać… (…) Ja będę działał do ostatniej chwili, bo mnie nie obowiązuje żadna cisza wyborcza. …….Ja se zostawię na te trzy dni takie smaczki, że w dupę pójdzie, rozumiesz?
Układ Banaś - Tusk.
Przypomnij kto wybrał tego Banasia?
Screenshot_20231013-113733.png
analog: SonyPSX65 / PreampDyskretniok / OnkyoA8850 / PylonAudioPearl27
cyfra: Tidal / Wiim Ultra

Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
Awatar użytkownika
dale
Gramofon: Adam- full custom :)

Post autor: dale »

Ryszard13 pisze:
13 paź 2023, 11:27
czy to jest normalne, jawna prowokacja;

https://www.youtube.com/watch?v=khC1cUP5QUY
A robienie przez tyle lat szopki za państwowe pieniądze? To nie prowokacja? A wczorajsze skandaliczne zachowanie telewizji publicznej przed wystąpieniami prezydenta i Marszałka? Jak to nazwiesz? Potrafisz uczciwie, przyzwoicie, powiedzieć? Bo jestem ciekawy.
Na tabliczce napisał prawdę, fakt że wiedział jaka będzie reakcja prezesa - to może podpadać pod ramy prowokacji.

W innych okolicznościach było by mi go nawet szkoda.
Stary, otępiały intelektualnie (nigdy nie był zbyt bystry, według oceny rówieśników), zamknięty we własnym świecie, umiejętnie podtrzymywanym przez jego otoczenie. Samotny w tłumie, najlepiej to było widać po reakcjach otaczających go policjantów. Po tych spojrzeniach, widać było, jak bardzo czują się nie na miejscu, zniesmaczeni tą sytuacją i swoją rolą.
Zapiekły w swej zapalczywości, zaślepiony własną nienawiścią do innych, wyhodowaną na latach zakompleksienia i poczucia niedocenienia przez innych "genialnego" umysłu (już w podstawówce miał problemy z nauką, później też kariery nie zrobił).
Nie dostrzega że stał się fasadą i zasłoną dymną dla grupy ludzi którzy wykorzystując stanowiska postanowili się dorobić, obsadzić siebie i rodziny na stanowiskach, w spółkach czy urzędach państwowych - oczywiście bez grama kwalifikacji.
Wyniki finansowe, nawet te sztuczne pompowane, mówią same za siebie.
Było by mi go żal, gdyby nie to że ogrom dewastacji państwa osiągnął taki rozmiar, że jeszcze nasze wnuki będą go odczuwały...
Awatar użytkownika
dale
Gramofon: Adam- full custom :)

Post autor: dale »

Szelak pisze:
13 paź 2023, 11:31
Układ Banaś - Tusk.
Proponuje lekcję historii współczesnej. Poczytaj sobie o roli Banasia na początku panowania pisu - co zrobił - połączył urzędy celne ze skarbowymi, popatrz na statystyki zwalczania przestępczości ekonomicznej obu tych organizacji przed połączeniem, nie wiem czy te dane są ogólnie dostępne, ale byś był zaskoczony jak skrajnie mogą się różnić. Zobacz jak obecnie to wygląda. Zobacz jaki finał mają te sławne "sprawy vatowskie". I zastanów się teraz, przez pryzmat tego, mając w pamięci historie "kamienicy" i powiązania, wiedząc że na stanowisko szefa NIKU został wyniesiony przez pis, zastanów się nad sensem tego...

ps. tan ruch z urzędami Banaś próbował zrobić dużo wcześniej, ale własnie "Tusk" mu nie pozwolił...
Zablokowany