Wyprzedaje mnóstwo płyt większość to świetne rarytasy, dorobek życia....
Jeśli coś pasuje to zapraszam !
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1710674
Pozdrawiam
WYPRZEDAŻ DUŻEJ KOLEKCJI !!!
- pioos
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2013, 14:14 przez pioos, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja kolekcja płytek --> http://pioos.ksu.pl/
Zapraszam
Zapraszam
-
This Account Has Been Suspended
I tyle z linku na moim lapku. Gdzie zobaczyć tę kolekcję?
- łysy
Masz sporo dobrych płyt i niektóre osiągną wysokie ceny. Z kosztami przesyłki troche przeginasz. Ja wysyłam płytę w bezpieczny sposób w specjalnie do tego zakupionym opakowaniu za 8 zł priorytetem i mieszczę się spokojnie w tej kwocie. 15 zł to trochę dużo ale właściwie to będzie nic w stosunku do ceny kilku pozycji. Z tekstem że nie akceptujesz płatności poprzez payu przegiąłeś już totalnie. Po pierwsze to jest najbardziej popularna forma płatności na allegro, po drugie nie możesz z tej opcji zrezygnować. Jeśli wszyscy Twoi zakupowicze wpłacą Ci bezpośrednio na konto to tylko jest ich dobra wola. Jeśli ktoś zapłaci Ci poprzez payu to nie będziesz miał na to wpływu. Nawet jeśli nie masz skonfigurowanego konta bankowego z payu będziesz to musiał zrobić bo nie otrzymasz do tego czasu pieniędzy, będą po prostu leżały na twoim koncie payu. Jeśli masz zamiar jeszcze coś sprzedawać kiedykolwiek na allegro to lepiej tego nie pisz bo nawet nie wiesz ale połowa potencjalnych Twoich kupców właśnie dlatego nie zalicytuje
. To tak jakbyś na ebayu napisał że nie akceptujesz płatności paypalem a to poza granicami kraju jedyna forma zapłaty 

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie do końca. Międzynarodowe przekazy pieniężne nadal istnieją, nie wspominając już o przelewach międzynarodowych, itd.łysy pisze:To tak jakbyś na ebayu napisał że nie akceptujesz płatności paypalem a to poza granicami kraju jedyna forma zapłaty
Opcje droższe, pewnie, ale jednak istnieją

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- łysy
Ostatnio jestem w UK i kupuje na tutejszym ebay. Kupiłem w tamtym miesiącu ponad 10 przedmiotów, na wszystkich aukcjach paypal był jedyna formą płatności.Wojtek pisze:Nie do końca. Międzynarodowe przekazy pieniężne nadal istnieją, nie wspominając już o przelewach międzynarodowych, itd.
Opcje droższe, pewnie, ale jednak istnieją

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To że tylko na takie aukcje patrzysz/miałeś do czynienia w tym krótkim czasie nie znaczy, że nie ma aukcji gdzie PayPal nawet nie jest możliwą formą płatności. To tyle 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- RichLittleBitch
Re: WYPRZEDAŻ DUŻEJ KOLEKCJI !!!
mam ten sam problemPilot pisze:This Account Has Been Suspended

P is for PSYCHO!