Piękne jak widać po zdjęciach miejsce na rower, fajne scieżynki, zadroszczę z nizin
U mnie wczoraj akurat przebieg 82km ale w pionie to może ze 100m
Czaiłem się od dłuższego czasu na tą sobotę i udało się objechać z małżonką trasę Czersk-Brusy-Charzykowy-Chojnice. Wyszło mi 65 km , głównie jako cześć tzw. Kaszubskiej Marszruty. Trasa łatwa, niemal na każdy typ roweru. Jednie początkowy odcinek Czersk-Kosobudy jedzie się kiepskim asfaltem i trzeba uważać na pędzące auta. Po drodze zaliczyliśmy Brusy i Muzeum Regionalne Chata Kaszubska w Brusach-Jagliach i skansen Skansen Józefa Chełmowskiego. Ale najciekawsze relaksujące odcinki pełne obcowania z naturą przez PNBT. Kilka kawałków piasku na szlaku leśnym a tak reszta to albo ścieżka szutrowa, leśna lub asfaltowy/kostka DDR. Gmina Chojnice niedawno oddała na trasie nowoczesną stację MOR w Starym Młynie, dużą z stacją ładowania dla elektryków, oby więcej takich inicjatyw
O, czyli ostatecznie jeszcze inna trasa niż pierwotne plany. Fajnie
Co Ci powim to Ci powim - piknie!
Życia braknie żeby objechać wszystkie ciekawe trasy rowerowe w PLJacek 1972t pisze: ↑17 wrz 2023, 13:02Świętochłowice - Częstochowa Jasna Góra - Świętochłowice, 140 km.
Jacek 1972t pisze: ↑17 wrz 2023, 13:02Świętochłowice - Częstochowa Jasna Góra - Świętochłowice 140 km
Piękne widoki i wrażenia. Lecą km na forum, lecą...
Plany zrewidowała na ostatnią chwilę żona, która stwierdziła, że pojedzie ze mną ale nie tak wcześnie jak pociąg do Chojnic (chwila po 6 tej rano)
Fajna trasa. Możesz rzucić mapką?
Jacek 1972t pisze: ↑17 wrz 2023, 13:02Świętochłowice - Częstochowa Jasna Góra - Świętochłowice 140 km.
I tej wersji się trzymajmy dla świętego spokoju
Dystans nie w kij dmuchał, trzeba mieć "żelazną łydę"
Wyjazd około 8.30 rano, powrót tego samego dnia około 19.30jaca1970 pisze: ↑18 wrz 2023, 11:03Jacek 1972t pisze: ↑17 wrz 2023, 13:02Świętochłowice - Częstochowa Jasna Góra - Świętochłowice 140 km.ale na dwa dni co ? - widzę po sakwach
To też nie w kij dmuchał...średnia pow.20km z tobołkami to ładnie.
Analogowo czyli znaczy jak mapy tylko papierowe? Czy raczej bez wspomagania elektrycznego? Czy może tak i tak?