pawelgrab pisze: ↑04 cze 2023, 11:40
pioniera sł 320 w dobrych pieniądzach od Maćka (kol@Mawis) na giełdzie takie zakupy są pewne.
Gramofonu to nie znam ale wiem, że super płyty na nim chodzą, bo kupowane ode mnie

,a jak nie akurat ode mnie to MoFi, troszkę gorsze ale też fajne.
Poza tym to znam Maćka, gamoń z niego ale o sprzęt dba. Cena to jakaś jałmużna w ogóle.
BTW Mac jak nie masz na bułkę, to wpadaj do mnie. My tera pieczywa nie jemy, to się podziałkujemy tym suchym dla konia.
No well.. za piń cet jest zdaje się, nie wiem bo żebym taki wyrywny był do oglądania ogłoszeń to nie.. no bo widzę jeden gościu pisze o phonstage "o 200 taniej niż w sklepie, a tymczasem owszem taniej ale o 9 pln zaledwie"

.. no i Q wierz tu ogłoszeniom. Eh jak łatwo zapomnieć, że to mała grupa i w zasadzie większość to znajomi, a głupich się nie siwo.
ALE u Maćka czy u Łukasza takich jaj nie ma i tyle mam do powiedzenia.. bo podest buduję i spadam.
Aha, ja bym wkładkę fajną dokupił domykając budżet i loozz, bo info dla kolegi, hmm.. gramofon do 1k, a to nie wsio, bo kablek tu i ówdzie, a to headshell kolega ma ładniejszy choć gorszy, a to igiełka, a może inna wkładziora co by sobie pomachlować. So.. trzeba to brać pod uwagę.