A jednak oddasz głos na Konfederację?
A co z Żydami i homoseksualistami?
Tak pytam, z ciekawości.
Maciej, konfa to chyba raczej Doman, Szelak to jedynie słuszna i przewodnia siła narodu
Oskarek hejterek
Tu raczej nie chodzi o cenę. 3 droga donikąd ma marne szanse na utrzymanie się ponad progiem, głosy na PSL przepadną, jeśli ktoś związany z rolnictwem nie chce głosować na pis, a widzi, że PSL nie ma szans przerzuci głosy na agrounię. W teorii oczywiście.
Nie twoja sprawa
Wątpię, bo rolnicy raczej czują się ogoleni jak barany. A Kołodziejczak , myślał że uda mu się wejść do sejmu tylko z Agrounią a jak procenty spadły poniżej progu to się okazało gdzie ma to co mówił. To jak z tą świnią na pl.Zawiszy, ceny spadają , jest źle ale co tam ... można wywalić
Przystanek Łódstok byłby ok gdyby nie zawitała tam... polityka. na słynnych juz przystankowych ASP często można było słyszeć wiece wyborcze itp dziwię się niektórym artystom ale Kazik śpiewał kim są i trafił w punkt:) a kiedyś miałem okazję być na wsytępie "pijarowym" Owsiaka i zaczął fajnie opowiadał jak to powstawał przystanek, leciały super archiwalne występy min Heya, Proletaryat czy Acids aż tu nagle bach! i zaczęła sie polityka. ludzie mieli nietęgie miny bo nie tego chcieli słuchać.darkman pisze: ↑18 sie 2023, 12:37Tomek ale tak obiektywnie - gdy idziesz na koncert to obchodzi Cię kto go wyprodukował?
Zapytajmy Trafa po świetnym koncercie Depesz Mołd (kocham ten napisa na jednym z warszawskich garaży) czy wie, kto był producentem tego koncertu? .. albo Rammsteinu czy ostatnich gigs metalowych w Progresji.. no pewnie progresja, ale skąd pewność, że Owsiak nie ma tam udziałów? No stary bądźmy poważni.
Do dziś nie mam pojęcia kto produkował stare Jarociny, ale były odlotowe. Macierewicz? E.. nie klasa była Sasina raczej, a obsługa prasowa klasy Suskiego.
A tak z innej czyli tej samej beczki.
Przystanek Jezus też był zły na Woodstoku? No wiesz... Owsiak, przecież był blisko, a nawet się zgodził.
A takie naprawdę ciekawe to Twoim zdaniem jakie? Jakie postulaty to ugrupowanie powinno wcielać w życie? To z Żydami czy homoseksualistami?
Wczoraj zacząłem nawet pisać post ale wykasowałem... Bo mam takową koncepcję i nawet o flachę dla sportu byłbym gotów się założyć, że PO z Kołodziejczakiem zdobędzie mniej głosów niż samo PO. Ruchu zupełnie nie rozumiem bo ci, którzy mieli głosować na Kołodziejczaka za "zdradę" ideałów na pewno na niego nie zagłosują a czy wyborcom PO spasuje taka "łapanka" to też nie jestem do końca przekonany. Bo co niby te obydwie partie mają ze sobą wspólnego poza byciem antypisem?
karuzela watowa ( nie zabrali się za to)
O tak. Szczególnie z tych nagranych kilkanaście lat temu lub jeszcze wcześniej