Maćku bardzo fajowy sprzęt . Dziwne że tak wisiał na giełdzie. Ale teraz posucha straszna. Fajnie że idzie dalej w ręce forumowe
Co tam będzie wisieć? Ja bym postawił na komplet Z1S
I opis zmień
Gratulejszyn.
Dzięki Paweł! Wisiał i czekał az sprzedam nerkę Opis zmieniony. A co wisi na fotce Prorok czy co?
Maćku bardzo fajowy sprzęt . Dziwne że tak wisiał na giełdzie. Ale teraz posucha straszna. Fajnie że idzie dalej w ręce forumowe
I opis zmień
Gratulejszyn.
Dzięki Paweł! Wisiał i czekał az sprzedam nerkę Opis zmieniony. A co wisi na fotce Prorok czy co?
Co masz za igiełkę? Jico
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
I opis zmień
Gratulejszyn.
U mnie wkładka z igłą w zestawie z gramofonem. Pewnie trochę minie czasu zanim będę szukał. Na razie nie ma takiej potrzeby. A może sprawdzę inne wkładki? U Wojtka trochę tego leży
Rekomenduję do tego eliptyka szibatę od JICO.
Maciek, piękne cacko, ja bym tylko patrzył, broń Boże grał
Bartku, tak właśnie robię Dziś rano schodząc z sypialni zajrzałem do "mojego" pokoju, podszedłem, popatrzyłem, dotknalem...Jak na obraz Van Gogha albo piękną kobietę ( tu nie zawsze można dotknąć )
Na razie zwykły eliptyk od Jico, muszę sie otrząsnąć