Jeszcze jeden missing in action, jakoś się zgubił. A pacze, pacze do pudła i oczyma nie ogarniam - nikt nie chciał Pilgrimage, no niemożliwe. Pacze, pacze, aaa zapomniany, gdzieś wycofałem, zapomniałem ja siermięga i Se leży.
(-Ga)168. Wishbone Ash, Pilgrimage, MCG3504, UK 1974, Reissue LP z May.1971 London, gatefold - ładny, spine słaby bo poodpryskiwany nieco, no ale parę lat ma EX-/EX, play EX-/EX, B3 recorded live Montroft Hall, June 14 , 1971, matrix: MCG 3504 A-1 DR1; MCG 2504 B-2, printer code AMEGA 7402, 85,- sold Gaudi
(discounte nie ma, ale są w promocji współczesne repliki Stones po 151 na portalach jak ktoś lubi, więc wicie rozumicie

)
- wydaje mi się, że to koniec remanentu, chyba wsio na ten czas. Jakiś Van Gelis się pałęta jeszcze, ale to może razem za jakiś czas, bo w zapowiedziach mam coś 3 tytuły, a parka lubi dym, chyba że dwie.
(tajemnicze tytuły to Too with unknown vol1. i vol2. bdb kompilacja przekrojowa, oraz Direct, ale to zapowiedź w tej chwili tylko, Emersony bedo z 5 tytułów itd).