Wojtek pisze: ↑06 maja 2023, 17:42
@Rudinho
Czemu nie Stanton?
Czemu nie Stanton... Dobre pytanie i gdybyś zadał mi je jakieś 2 lata temu to pewnie bym go wziął

Czemu teraz nie jestem zainteresowany? Ano temu, że na początku przygody "zachłysnąłem" się kupowaniem wkładek- kupiłem kilkanaście sztuk wszelakich Philipsów, AT, Ortofonów, Shure'ów, itd. a po jakimś czasie i tak zauważyłem, że w zasadzie słucham tylko Philipsa GP-406 i Empire 2000... No może jeszcze czasami AT-440mlb.
Stąd kilka sztuk zostało upłynnionych i zastanawiam się nad wystawieniem reszty. To co mam na ten moment w zasadzie mnie zadowala i teraz skupiam się już głównie na słuchaniu muzyki, jak tylko czas pozwoli.
GP-412 byłem zainteresowany bo brzmienie Philipsów bardzo mi się podoba i chciałem iść w "rodzinie" w kierunku najwyższego modelu. Poza tym miałeś tą wkładkę w rewelacyjnej cenie.
Ale może przyjdzie jeszcze kiedyś czas na Stantona

Sony PS-X75 [Empire 4000] // Restek Tensor // Restek Vector // preamp klon Audio Note by MISSE // Infinity RS II
Micro Seiki DD-7 [Ortofon 2m Black] // NAD 160A // Buphono // Monitor Audio Silver 6G 200