Ależ mi dowalił
oczywiście, masz rację bo to wynik braku kultury.
znowu masz rację!
Ależ mi dowalił
znowu masz rację!
Od dowalania to chyba nie ta strona...ja tylko kulturalnie zwróciłem uwagę
Bo czas kultury już dawno się skończył...
Czy ja napisałem gdziekolwiek, że to jest w porządku.
Maciek litości. Facet dostał kwity od ekipy prokuratorskiej o znalezieniu sladów tnt w tupolewie i rzeczywiscie debil jeden wyciagnął całkiem nielogiczny wniosek o mozliwym zamachu... No tak przecież mogli tnt uzywac jako gumy do zucia w samolocie...kinky pisze: ↑05 cze 2023, 13:15Będę odważny![]()
Cezary Trotyl Gmyz zapewne...
W środowisku dziennikarskim ksywa "flaszka" bodajże, bo za kołnierz nie wylewa
I z tego co pamiętam to wyleciał nie tyle za ujawnienie tego, że znaleziono tam śladowe ilości mat. wybuchowych, ale za stwierdzenie expressis verbis, że to 100% dowód na zamach co było nadużyciem i dziennikarsko nieprofesjonalne.
To trochę tak jakby patrząc z okna na 10 piętrze widzieć bliski horyzont i stwierdzić, że ziemia jest płaska, a nauka kłamie.
Pozornie oba stwierdzenia mogły by być prawdziwe, na podstawie tych szczątkowych obserwacji, a jak wiemy obydwa są bzdurą.
W kwestii tak wrażliwej jak katastrofa smoleńska i rodziny ofiar dziennikarz nie może sobie pozwolić na pisanie bzdur dla taniej sensacji i wpisywania się w mitomańskie bajania religii smoleńskiej.
Pominął fakt odnalezienia tych samych śladów na fotelach zapasowych i w magazynie gdzie stały oba komplety. Czyżby nie pasowały do teorii ?
Delikatnie powiedziane... raczej kreowanie rzeczywistości na potrzeby władz.
A Czajkowski podobno był gejem. Ale kochamy ich również za twórczość.
Nie wolno się angażować jako sędziemu, prywatnie jeszcze konstytucja traktuje go jednakowo.
Andy, heh, to wybierasz mniejsze zło. Jest taka koncepcja fajnie zapodana przez Wojtka kikanaście już stron temu.
Dareczku nie zawsze ale tym razem masz racjędarkman pisze: ↑06 cze 2023, 08:42Andy, heh, to wybierasz mniejsze zło. Jest taka koncepcja fajnie zapodana przez Wojtka kikanaście już stron temu.
Co myślisz, że ja nie mam wątpliwości? Kampania nabiera rumieńców i kiedy widzę złe mzimu wyłażące tylko z tego powodu ze swoich ciepłych norek, to nie jestem zachwycony.
Ot, Sanitariuszka Małgorzatka, Pan Janusz Piechociński (ten od klękania przed elektoratem PSL i ślubowań - kompletny indolent polityczny już z parciem na szkło, Pan Grzegorz Schetyna..
Rezurekcja skompromitowanych.
Ale cóż, może być źle lub tylko gorzej. Choć w mojej opinii gorzej obecnie już się nie da. Dlatego hydrze aferzystów i kombinatorów trzeba uciąć wyborczy łeb. Wolę by było źle, bo gorzej to już się nie godzi. zmiana garnituru zresztą na inny zawsze przynosi pewną ulgę. Ot pierwsze pół roku nie kradną. Najwięcej kradną dwukadencyjni pod koniec tury czyli teraz. Nie mają już żadnych zahamowań i nic ich nie rusza ani nie obchodzi. Buta i niepohamowana bezczelność to ich cechy dominujące.
Oby tylko posadzić swoich na stołkach niższego rzędu i ukryć np w prowincjonalnej administracji państwowej, spółkach, samorządzie terytorialnym itd.
Nie mógł pominąc czegos czego nie wiedział - on nie czytal raportu tylko pisal na podstawie informacji od informatora - doczytaj chłopie cokolwiek nim napiszesz bo dyskutowanie z twoją niekompetencją mnie zwyczajnie meczy.
Nie wladz tylko opozycji. Mylisz proste rzeczy kto kim wtedy był.Delikatnie powiedziane... raczej kreowanie rzeczywistości na potrzeby władz.
Kluczowym zagadnieniem jest tutaj twoja ocena - kazdy kto sie nie lewaczy w "niezaleznych mediach" to sie prostytuuje...A Czajkowski podobno był gejem. Ale kochamy ich również za twórczość.
Czego o tym panu nie mogę powiedzieć. Poza tym, że w mojej ocenie, jak wielu innych prawicowych dziennikarzy sprostytuował się do samego końca, nie da się powiedzieć nic innego o ich pracy.
Jasne w sklepie też nie kradł sedzia tylko obywatel po pracy w sądzie. Tak jak ja, jako urzędnik nie jestem zobligowany do reprezentowania państwa po pracy. Poczytaj sobie przepisy w tym zakresie a potem pakuj swoje oceny.Nie wolno się angażować jako sędziemu, prywatnie jeszcze konstytucja traktuje go jednakowo.
Zaś co do pilotów, to przypomnij sobie losy poprzedniego pilota i słynnej podróży do Gruzji. To tłumaczy doskonale jedyne przyczyny tragedii w Smoleńsku.
Toż to oczywista oczywistość
Obserwujesz tylko rządzących jak kradną? Niestety smutne jest to, że nie tylko oni kradną... Na kazdym szczeblu w kazdej chyba sprawie działa układ i dojenie. Ze 4 lata temu miasto wrocław oglosilo przetarg na usuniecie drzewa pod dodatkowy pas do zjazdu.Jozi pisze: ↑06 cze 2023, 09:05Dareczku nie zawsze ale tym razem masz racjędarkman pisze: ↑06 cze 2023, 08:42Andy, heh, to wybierasz mniejsze zło. Jest taka koncepcja fajnie zapodana przez Wojtka kikanaście już stron temu.
Co myślisz, że ja nie mam wątpliwości? Kampania nabiera rumieńców i kiedy widzę złe mzimu wyłażące tylko z tego powodu ze swoich ciepłych norek, to nie jestem zachwycony.
Ot, Sanitariuszka Małgorzatka, Pan Janusz Piechociński (ten od klękania przed elektoratem PSL i ślubowań - kompletny indolent polityczny już z parciem na szkło, Pan Grzegorz Schetyna..
Rezurekcja skompromitowanych.
Ale cóż, może być źle lub tylko gorzej. Choć w mojej opinii gorzej obecnie już się nie da. Dlatego hydrze aferzystów i kombinatorów trzeba uciąć wyborczy łeb. Wolę by było źle, bo gorzej to już się nie godzi. zmiana garnituru zresztą na inny zawsze przynosi pewną ulgę. Ot pierwsze pół roku nie kradną. Najwięcej kradną dwukadencyjni pod koniec tury czyli teraz. Nie mają już żadnych zahamowań i nic ich nie rusza ani nie obchodzi. Buta i niepohamowana bezczelność to ich cechy dominujące.
Oby tylko posadzić swoich na stołkach niższego rzędu i ukryć np w prowincjonalnej administracji państwowej, spółkach, samorządzie terytorialnym itd.![]()
.
Też obserwuję od iluś lat rządzących i zawsze tak jest, że pod koniec drugiej kadencji dzieją się rzeczy niewyobrażalne![]()
.
Gorzej już nie można, nóż się w kieszeni otwiera jak kradną....
Trzeba wybrać mniejsze zło, nawet dla zdrowia psychicznego![]()
![]()
![]()
![]()
.
Nie obserwuję ani jednych ani drugich, boję się by mnie wymioty nie zadusiły.