Zaczarowany gaj-gramofony
-
Zaczarowany gaj-gramofony
Witam.
Mam na sprzedanie gramofon jak w tytule .Przedstawiać nie trzeba- model ten jest opisany na forum...lub tu:
https://audio-database.com/PIONEER-EXCL ... 30l-e.html
Wykonany przegląd i wymieniono potrzebne elementy. Wieże trzeba zalać olejem.
Plinta bardzo ładna- oryginał nie porysowana bez ubytków, rogi całe . Pokrywa cała, też oryginalna bez niespodzianek. Bardzo ładny egzemplarz.
Zdjęcia telefonem nijakie takie.
Gwarancja 6 miesięcy.
NOWA CENA Cena 2900zł preferuje odbiór osobisty- mazowieckie- Dowiozę Żyrardów-Sochaczew-Warszawa itd. najlepiej posłuchać ,dotknąć czy porozmawiać-jak trzeba wyślę w dobrze zabezpieczonym opakowaniu.
Mam również Pl-30ii nowy nigdy nieużywany egzemplarz! 1500$
W gaju obecnie czają się na przegląd pl-50ii,pl-70ii, victor ql A75 i ql A95 i inne.
Więcej na priv.
Zapraszam.
Mam na sprzedanie gramofon jak w tytule .Przedstawiać nie trzeba- model ten jest opisany na forum...lub tu:
https://audio-database.com/PIONEER-EXCL ... 30l-e.html
Plinta bardzo ładna- oryginał nie porysowana bez ubytków, rogi całe . Pokrywa cała, też oryginalna bez niespodzianek. Bardzo ładny egzemplarz.
Zdjęcia telefonem nijakie takie.
Gwarancja 6 miesięcy.
NOWA CENA Cena 2900zł preferuje odbiór osobisty- mazowieckie- Dowiozę Żyrardów-Sochaczew-Warszawa itd. najlepiej posłuchać ,dotknąć czy porozmawiać-jak trzeba wyślę w dobrze zabezpieczonym opakowaniu.
W gaju obecnie czają się na przegląd pl-50ii,pl-70ii, victor ql A75 i ql A95 i inne.
Więcej na priv.
Zapraszam.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2024, 09:50 przez Cannon, łącznie zmieniany 6 razy.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: zaczarowany gaj pioneer PL-30ii
Innymi słowy import z Japonii rozkręcony na dobre

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Tak Wojtku Japonia... z różnych miejsc- z aukcji coraz trudniej o dobry sprzęt w dobrej cenie. Albo cena się robi zaporowa jak doliczysz koszty importu i podatku albo zapakowany dosłownie w papier sprzęt przychodzi uszkodzony i nic z tym nie zrobisz. Ale również za oceanem jest wiele. perełek-co nie jest dziwne bo portfele kiedyś zasobne a teraz różnie.
Negocjuje np. z prywatnym kolekcjonerem z Meksyku (który w ogóle jest Hiszpanem) tt 101 i tt801 zobaczymy czy się uda.
Negocjuje np. z prywatnym kolekcjonerem z Meksyku (który w ogóle jest Hiszpanem) tt 101 i tt801 zobaczymy czy się uda.
- Jarek Cantona
- Gramofon: Pioneer pl-516x
Dokładnie czegoś takiego szukamCannon pisze: ↑30 mar 2023, 19:42Witam.
Mam na sprzedanie gramofon jak w tytule .Przedstawiać nie trzeba- model ten jest opisany na forum...
Plinta bardzo ładna- oryginał nie porysowana bez ubytków, rogi całe . Pokrywa cała, też oryginalna bez niespodzianek. Bardzo ładny egzemplarz. Zasilacz 230/110 w komplecie.----- Dla zdecydowanego nabywcy dokładam ramię s-----
Zdjęcia telefonem nijakie takie.![]()
Gwarancja 6 miesięcy.
Cena 3400zł preferuje odbiór osobisty- mazowieckie- Dowiozę Żyrardów-Sochaczew-Warszawa itd. najlepiej posłuchać ,dotknąć czy porozmawiać-jak trzeba wyślę w dobrze zabezpieczonym opakowaniu.
Więcej na priv.
Zapraszam.

Pioneer pl-516x, Nagaoka mp-110, Buphono by wydra, Wilson Classic Tabacco, Onkyo: Integra a-8850, CD DX 6920, Deck TA 2820, tuner T 4930.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
Ten QL A 95 zarezerwowany nawet nie zdążył trafić do przeglądu ten ma ramie s -plinta u stolarz będzie fornir orzech włoski- wysoki połysk- będzię jechał za granice
.
Wczoraj gaj nawiedził micro dd-10.Pytania proszę na priv.

Wczoraj gaj nawiedził micro dd-10.Pytania proszę na priv.
- BlackDevil
- Gramofon: S600
-
Widzisz... pisze również w tym wątku tam jest m.in. o zasilaniu- stąd pomyłka( zmierzysz proszę przetwornicę napięcia bez obciążenia)BlackDevil pisze: ↑01 kwie 2023, 08:33Sprowadzasz fajny sprzęt![]()
Od kiedy to w Japonii jest 110Vprzeczytaj tabliczkę której zdjęcie zrobiłeś
![]()
viewtopic.php?f=11&t=18383
i tak przyznaje się do błędu-dziękuje za budującą uwagę.
Dobrze że czuwasz...
- BlackDevil
Nie masz przypadkiem oryginalnej maty do modelu tt801 w dobrym stanie oczywiście 

-
Niestety ....sam poszukuje pompy do tego modelu .BlackDevil pisze: ↑01 kwie 2023, 09:25Nie masz przypadkiem oryginalnej maty do modelu tt801 w dobrym stanie oczywiście![]()
- BlackDevil
Dzięki za odp. Będzie trzeba zrobić matę pod vacum ,pompę też muszę zrobić części mam tylko czasu brakCannon pisze: ↑01 kwie 2023, 10:42Niestety ....sam poszukuje pompy do tego modelu .BlackDevil pisze: ↑01 kwie 2023, 09:25Nie masz przypadkiem oryginalnej maty do modelu tt801 w dobrym stanie oczywiście![]()

Powodzenia w poszukiwaniach pozdrawiam

- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Do mnie jedzie AT666. Mam nadzieję że jakoś będzie trzymać plytę bez większych remontów.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
-
Re: zaczarowany gaj
Witam.
Może ma ktoś ochotę na Pioneer Pl-50ii w kolorze czarny fortepian w wysokim połysku. Pokrywa oryginał w nienagannym stanie.
Sprzęt po przeglądzie, czyszczeniu. Po profesjonalnym malowaniu prezentuje się świetnie i czeka na nowego miłośnika.
W komplecie przetwornica. Wkładkę wraz igłą pioneer pc 50mc- należy traktować ja jako dodatek ponieważ nie znam jej przebiegu.
Potrzeba więcej info proszę pisać na priv. lub zajrzeć tutaj:
https://audio-database.com/PIONEER-EXCL ... lii-e.html
Gwarancja 6 miesięcy.
Mam pl 50ii również w fornirze.
Cena 4500zł.
Może ma ktoś ochotę na Pioneer Pl-50ii w kolorze czarny fortepian w wysokim połysku. Pokrywa oryginał w nienagannym stanie.
Sprzęt po przeglądzie, czyszczeniu. Po profesjonalnym malowaniu prezentuje się świetnie i czeka na nowego miłośnika.
W komplecie przetwornica. Wkładkę wraz igłą pioneer pc 50mc- należy traktować ja jako dodatek ponieważ nie znam jej przebiegu.
Potrzeba więcej info proszę pisać na priv. lub zajrzeć tutaj:
https://audio-database.com/PIONEER-EXCL ... lii-e.html
Gwarancja 6 miesięcy.
Mam pl 50ii również w fornirze.
Cena 4500zł.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2023, 07:19 przez Cannon, łącznie zmieniany 3 razy.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wysoki model MC od Pioneera to fajny gratis w tym wypadku 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Kolejne egzemplarze pioneera dla wymagających. Przygotowane na wiele lat pracy...
Pl-50ii po kompletnej renowacji plinty oraz wymianą kondensatorów i czyszczeniem wieży.
Czarny fortepianowy w połysku.Ramię do wyboru lub oba.
PL70ii Plinta w orginale reszta po przeglądzie jak powyżej bardzo ładny egzemplarz...
Ramię do wyboru lub komplet 4 szt.
W przygotowaniu Pl-50ii w fornirze „ jabłoń czerwona"w połysku.
Zapraszam
Pl-50ii po kompletnej renowacji plinty oraz wymianą kondensatorów i czyszczeniem wieży.
Czarny fortepianowy w połysku.Ramię do wyboru lub oba.
PL70ii Plinta w orginale reszta po przeglądzie jak powyżej bardzo ładny egzemplarz...
Ramię do wyboru lub komplet 4 szt.
W przygotowaniu Pl-50ii w fornirze „ jabłoń czerwona"w połysku.
Zapraszam