Wrzuciłem sobie White album na Tidalu i zobaczę

Japan gratuluję
I jak ? Podziel się wrażeniami
Słuchałem dopiero raz, musze raz jeszcze dokładniej się skupiając, jest nieźleFelini Wąsik pisze: ↑04 lis 2022, 17:33I jak ? Podziel się wrażeniamiJakiś kawałek wpadł w ucho ? Ja najbardziej lubię Yer blues, glass onion, i While my guitar gently weeps
![]()
Oczywiście, słuchaj słuchaj. Jakbym się cofnął w czasie i bym powiedział sobie z przeszłości że będę wielkim fanem Beatlesów to bym nie uwierzyłMawis pisze: ↑04 lis 2022, 18:58Słuchałem dopiero raz, musze raz jeszcze dokładniej się skupiając, jest nieźleFelini Wąsik pisze: ↑04 lis 2022, 17:33I jak ? Podziel się wrażeniamiJakiś kawałek wpadł w ucho ? Ja najbardziej lubię Yer blues, glass onion, i While my guitar gently weeps
![]()
Jakie kawałki? Oczywiście While my guitar, obladi oblada i Helter Skelter. Poza tym wydaje mi sie jednak za długi i trochę przekombinowany - nie wiem co mialby oznaczać Revolution 9?
Napewno na drugi rzut idzie Abbey bo jest tam Come together i Something. Kto wie, moze to będzie moj ulubiony? Zobaczymy. Obiecuję przez weekend trochę ogarnąć tych Bitli. Na pewno nie będzie to moj ulubiony zespół nadal ale może trochę bardziej rozpracowany![]()
Rad pisal w Co kręcisz
Oooo... to się chwali.