Mówimy w kategoriach bezwzględnych, a nie czy to ma znaczenie... bo znaczenie przestało mieć juz jakiś czas temu. Jednak jak ludzie słyszą kable, to może i słyszą sample

Mówimy w kategoriach bezwzględnych, a nie czy to ma znaczenie... bo znaczenie przestało mieć juz jakiś czas temu. Jednak jak ludzie słyszą kable, to może i słyszą sample
No właśnie łysy "informatyk" też na mnie zrobił największe wrażenie. Przecież on powinien mieć kolegów, innych informatyków i powinien się wstydzić słuchać wywodów redaktora.Bastech pisze: ↑13 lut 2023, 13:06Oczywiście wiem kto zacz ten Pacuła, i znam jego opowieści z mchu i paproci z czasów analogowych ale to co teraz prezentuje to jakieś kuriozum. W dodatku podparty przez prowadzącego mieniącego się informatykiem...
Czemu to ma służyć, nakręcaniem rynku czy podbudowywaniem swojego ego?
A i owszem, są. Na ten przykład taki, że pan Wojciech, niby dla żartu na początku, przesłał strumień danych przez kilka przełączników sieciowych naraz, oczywiście audiofilskich, i usłyszał w końcowym sygnale znaczną poprawę w stosunku do przesyłu tylko przez jeden przełącznik.
No tak, ma to sens, pierwotnie jedynki były pewnie krzywo zapisane a zera mało ziobrowe.
O w morde! A ja myślałem, że tego co padło w pierwszym kwadransie, nic już nie jest w stanie przebić.
"najlepszy efekt przy zastosowaniu 2szt" - jakbyś miał wątpliwości dlaczego nie słyszysz różnicy:D
No co się dziwicie?usuwa cyfrowy "nalot" z dźwięku
Mimo ostrzeżenia otworzyłem tą stronę...
Silver tylko dla środowiska developerskiego - bo bardziej odkrywczy. Resztę może iść na Blue;)