Uwaga, dziś i jutro mogą być okresowe przerwy w dostępności forum.
Będzie przeprowadzka na inny serwer. Postaram się ograniczyć niedostępność do minimum.
A firma przeprowadzkowa zamowiona? Zeby im tylko kartonów nie zabrakło...
Nie działa zapisywanie kopii roboczych, albo to ja jestem w błędzie. Napisałem post, dałem TAK żeby zapisać jako kopię roboczą, a w kopiach jej nie widzę.
Nie tyle awaria/problem, ale pytanie - jeśli ktoś postawi przed nickiem @ (np. @kinky) to dostajecie powiadomienie?
Ja nie.
Na innych forach klikając @ i pierwsze litery czyjegoś nicku wyświetla się lista i wybierasz o kim chcesz "wspomnieć" i takie powiadomienie dostaję, że "ktoś wspomniał o tobie".
Powiadomienia z obserwowanych tematów i cytatów dostaję normalnie.
Coś powinienem zmienić w ustawieniach czy u nas to nie działa?
Mam pytanie, czy macie może problem z regularnym wylogowywaniem z forum? Na Chrome w Androidzie czasem potrafi być długo spokój, a czasem wracam na otwartą kartę po krótkim czasie i jestem wylogowany. Nie sądzę, aby to był problem z Chrome na andku, ale kto wie. Na Windowsie też mi się to zdarza, również w Chrome. I rzadziej.
Podobną sytuacje mam na OLX tylko tutaj jest odwrotnie - częściej na desktopie niż na telefonie.
Nie zauważyłem takich problemów na innych stronach. Być może korzystacie z tych samych narzędzi do obsługi ciasteczek.
Mnie permanentnie wylogowuje podczas pisania postów, tyle że mam manierę pisania długich.. walczę z tym ale się nie udaje. Radzę sobie kopiując i ponownie się loguję.
Mnie od paru dni wylogowuje, a wczesniej na tabie mogłem być zalogowany w sposób ciągły i kiedy bym nie otworzył strony to byłem zalogowany (nawet po kilku dniach)
Sony PS-LX1/ATN95E + Denon DRA 700AE -> Yamaha NS-7900
Sony PS-X40/Excel QD700 CII + Kenwood KA 3060R + Philips CD 615 -> Heco P4302
Yamaha RX-E600 -> Heco SM 635
Bez przydziału: Fonica CDF003, Heco P 2001,Philips FA 741/Philips FT 741.
A taka banalna rzecz jak zaznaczenie pod danymi logowania "zapamiętaj mnie" nie pomaga?
Mnie czasami też wylogowuje i na win, i andku (tu i tu chrome). Rzadko co prawda, ale powtórne logowanie z tym zaznaczeniem daje spokój na kolejne tygodnie.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 15:19 przez kinky, łącznie zmieniany 1 raz.