Riverside - ID.Entity
Jak wrażenia?
Jako zagorzały fanatyk Riverside muszę powiedzieć, ze jestem zaskoczony tym „nowym” brzmieniem. Chyba muszę się osłuchać, bo jak narazie tylko dwa razy mi się udało. Trochę brakuje mi tutaj klimatów melancholii jak na wcześniejszych albumach, ale tez jest godnie i gitarowo, a to tygrysy lubią najbardziej
Fugazi to mój ulubiony album z Fishem, potem Misplaced i ScriptMaciejT pisze: ↑19 sty 2023, 18:50Jak wrażenia?
A u mnie album, który nie wiem do końca dlaczego kojarzy mi się ze słodyczą. Zawsze myślałem o nim "cukierek", dopracowany do ostatniego akordu, perfekcyjny, a jednak nie jest tym naj. Lubię go posłuchać wieczorem, nieco odkręcając gałkę głośności. Wtedy wszystkie smaczki są bardziej słyszalne.
Marillion: Fugazi.
"Do you realise, this world is totally fugazi"
Zazdroszczę ja na swoją coś długo czekam.
przed chwilą odebrałem, w międzyczasie przesłuchałem dwa razy ze streamingu i mimo tego, iż również jestem riversajdofilem, to na razie mam letki mętlik w głowie i w uszach...
Też czekam i czekam.. na razie nie słuchałem, ale chyba się złamię z ciekawościbms01pl pisze: ↑20 sty 2023, 12:41kukiz 30 pisze: ↑
dzisiaj, 11:27
Qman pisze: ↑
wczoraj, 18:15
Jeszcze ciepła sztuka
Riverside - ID.Entity
Zazdroszczę ja na swoją coś długo czekam.![]()
przed chwilą odebrałem, w międzyczasie przesłuchałem dwa razy ze streamingu i mimo tego, iż również jestem riversajdofilem, to na razie mam letki mętlik w głowie i w uszach...
Korci widziałem że w streamie jest ale jednak wolę poczekaćtomaszek pisze: ↑20 sty 2023, 12:49Też czekam i czekam.. na razie nie słuchałem, ale chyba się złamię z ciekawościbms01pl pisze: ↑20 sty 2023, 12:41kukiz 30 pisze: ↑
dzisiaj, 11:27
Qman pisze: ↑
wczoraj, 18:15
Jeszcze ciepła sztuka
Riverside - ID.Entity
Zazdroszczę ja na swoją coś długo czekam.![]()