Wojtek pisze: ↑08 sty 2023, 10:35
Tu nie chodzi o szufladkowanie tylko pokazanie jak takie zachowanie wygląda, z nadzieją że się skończy.
W wątku o suplementacji piałeś żeby ludzie badali krew i szli do lekarza zanim będą suplementowali cokolwiek. Wkurwiałeś się że ludzie pisali dalej o swoich doświadczeniach z suplementami, a Ty dalej swoje o badaniach, tak ze trzy razy.
Tutaj piszesz o grypie, o znajomym, o symptomach Covidowych, o powikłaniach, pytasz zwykłych ludzi na forum o porady medyczne, a jak pytam czy ktoś z Was poszedł z tym do lekarza może to nabierasz wody w usta i ignorujesz.
Książkowa definicja hipokryzji albo "typowy Seba" właśnie.
Ok powoli, co do suplementów, to tak, chodziło mi o badanie krwi przed rozpoczęciem ich przyjmowania, szczególnie kiedy mamy zamiar zacząć przyjmować witaminy bądź określoną witaminę, a wkurwiłem się w jednym poście.
To pytanie co do szczepienia na grypę to było takie retoryczne. Nie raz i nie dwa zdarzyło się komuś zwrócić o radę, kiedy jednak wiadomo gdzie dostaniemy profesjonalną. Chyba nie skumałeś całości mojego żalu, o podejściu do pacjenta.
Ale żeby tak zajebać z grubej rury?
Jak już to typowy Seba. Dość błahe sprawy...
No, "nie byłbym sobą" żebym nie przyjął reprymendy na klatę i nic z tym nie zrobił. Przepraszam

Spadam na siłownię. Podpompuję klatę. Pomaga podczas pisania postów na forum.
BTW, wydaje mi się, że nie tylko ja jestem typowy na tym forum, therefore, tak bardzo się wszyscy różnimy...
PS
Pod względem myślenia i zachowania.