https://tomaszstanko.bandcamp.com/album ... 4059826020
Marcin, tak jak juz Ci chyba pisałem, U2 skończyli sie na Achtung Baby. Reszta to odcinanie kuponów i krojenie kasy. Tak jak teraz czytam ich biografie Zdemaskowani (pewnie znasz) to Bono zawsze był egocentrycznym dupkiemMacPhisto pisze: ↑11 sty 2023, 19:50Jako ze jestem fanem U2 to zapowiem nowy album, premiera 17.03.23 st.Patrick Day
U2 - Songs Of Surrender
Od razu powiem też, że będzie to trochę skok na portfele fanów. 4lp box, 2lp czarny, zielony, fiolet kurwa sraczkowaty, kasety, cd mp3...
I teraz HIT, płyta nawiązuje do książki Bono ,,Surrender: 40 songs, one story). Więc U2 przerobiło na nowo 40 piosenek ale ale... myślicie jak upchneli 40 piosenke na 2lp? Nie upchneli będzie 16 piosenek a resztę sobie posłuchaj na dvd albo youtube lub... kup 4lp za 550 pln bo tulo na 4lp będzie całość![]()
Dodatkowo uslyszałem dziś wersję ,,Pride,, w sumie brzmią jak U2 tylko po 5 Guinessach.
Pozostawiam Wam jako zachęte do preorderu:
https://youtu.be/thmcVMobt0s
Jako fan kupię pewnie numerowany BOX ale obstawiam, że bardziej jako lokatę kapitalu bo pewnie połowa piosenk tylko mi podejdzie...
A teraz ide się powkurwiać bo jak wszystkie przerobili jak Pride to aż mnie telepie![]()
A w dupie z tym! To nie są nowe kawałki wiec to skok na kase. Tak jak sequel nigdy nie będzie lepszy od pierwszej części tak te nowe kawalki to odcinanie kuponów. Ja popijam gin z tonikiemMacPhisto pisze: ↑11 sty 2023, 20:13No 2 LP / 16 kawałków 4LP/ 40 kawalków. I jak teraz bęfziesz chciał sobie posluchać reszty to zostaje cd, youtube no chyba, że kupisz 4LP
Gówno gówno wielu fanów się wkurzylo no wiadomo są psychofani co nawet jakby nagrali pierdy to by kupili i mówili, że są super. Za nim zdecyduję się kupić przesłucham w necie i zobaczę. I jeszcze ma być ta werjsa ,,Walk On,, z szozonami no nie tego to już nie wytrzymam. Ide otworzyć wino...
Daj spokój nic ich nie tłumaczy. Lepiej by zrobili gdyby wydali extra boxa z wszystkimi ich płytami zusamen do kupy i do tego dodali np. dvd z ich teledyskami. To byloby fajne. A tak to shit z nimi!
To i tak dałeś 2 kroki do przodu ode mnie. Szacun