https://www.discogs.com/release/1863010 ... ape-Spirit
Wojtek po raz drugi, tym razem coś starszego

WitajMich.G pisze: ↑12 gru 2022, 15:18Dzień dobryNie ukrywam, że głównym motywatorem do dołączenia do Forum jest ten wątek. Nie napiszę, że będę tu zaglądał, bo permanentnie mi się wyświetla, ale mam nadzieję czasem coś skrobnąć, choć jako młodzież starsza, nie mam internetowych nawyków. Dzięki za przyjęcie do społeczności
Jazz rules!
U mnie tylko na CD: niby japońskim, ale info z okładki nie pozostawia złudzeń "manufactured in the E.U.". Jednak dziś zapominam o pracy dzięki zupełnie innej płycie - David Sanborn - Straight To The Heart. Poza liderem choćby Hiram Bullock, Marcus Miller (również producent) i Buddy Williams, a całość to nagranie live ze studia
Japońskim , japońskim,
Fakt, drogo nie było, 24,99 lub 29,99, już nie pamiętam. Brzmi jak najbardziej OK, nie mam zastrzeżeń, ale sam rozumiesz: kupujesz japońskie wydanie, a po zdjęciu folii okazuje się, że info o jego wyprodukowaniu w Europie było ukryte pod obi - tak się nie robi, że zarymuję
Ja miałem inne doświadczenie , z mini lp Springsteen a obi było europejskie i cena też, a co się okazało tloczenie japonskie .