Już sprawdziłem Ukrainka, która mieszka w Moskwie. Obywatelstwo rosyjskie nabyte.
Reasumując: Ukrainka napadła na bank, nie ma co dopowiadać.
Ale strategia obrony ukrainki, że ma rosyjskie obywatelstwo dobre dobre nie powiem
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Ty jesteś konfiarzem? Na pewno, bo tylko oni wszędzie widzą atak na biedna mateczkę Rosję. Jekiej obrony? W taki sposób można kogokolwiek obronić? Manipulacje to też dość mocna cecha konfiarzy.
Nie ja jestem zwyczajnie normalny. Nie bronię Rosji tylko nie wymyślam okoliczności łagodzących... w postaci podwójnego obywatelstwa(nabytego dla kożyści).
Wiem, że wiele osób będzie miało ból dupy, że ukrainka coś zrobiła i jak teraz z tego wyjść... żeby wyszło inaczej.
Ale fakt pozostanie faktem
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Ty jesteś normalny i wmawiasz coś ludziom? Z tego dopiero mozna się uśmiać. Z czego wyczytałes jakąś obronę kogokolwiek? Niektórzy słyszą głosy, może Ty widzisz dodatkowe zdania napisane Chcesz sobie kreować swój wizerunek Ukraińców w główce to to rób ale nie wymyślaj że inni atakują ruskich a na siłę wybielają Ukraińców. Obrona Ukrainki bo ma ruskie obywatelstwo. Logika pełna podziwu
Co stwierdziłeś? Jaką obronę? Człowieku zdalnie sterowany włącz to myślenie w końcu! Jesteś tak zaprogramowany żeby nienawidzić Ukraińców że zaczynasz manipulować żeby tylko nie dostało się ruskim. Co się dostało od konfiarzy? Co najwyżej kolejną dawkę śmiechu. Uruchomiłes się jak wspomniałem że ma też takie obywatelstwo więc to Ty dostałeś jakiegoś bólu dupy. O onucach nie wspomnę bo to tak durne jak wspominki o UPA