Przejrzałem ich stronę z ofertami. Nic co było interesujące im nie zostało. Wszystko sprzedaje się na pniu. Tam się nie ma co zastanawiać jak się pojawi coś interesującego tylko natychmiast brać. Aź dziw bierze, że mając takie doświadczenia z innymi swoimi publikacjami, zdecydowali się w przypadku Komedy na tak małe nakłady.
Bali się, że zostaną z towarem?
Przejrzałem ich stronę z ofertami. Nic co było interesujące im nie zostało. Wszystko sprzedaje się na pniu. Tam się nie ma co zastanawiać jak się pojawi coś interesującego tylko natychmiast brać. Aź dziw bierze, że mając takie doświadczenia z innymi swoimi publikacjami, zdecydowali się w przypadku Komedy na tak małe nakłady.
Bali się, że zostaną z towarem?
Pisalem o tym wyżej, nie wiedzieli jaki będzie popyt...
Strach ich obleciał?
Przestraszyli się, że zostaną z towarem?
To nie są nowicjusze.
No tak to wyliczyli. Teraz juz nie ważne,jak napisałem będzie drugi wypust. I tego sie trzymajmy
No to trzymaj rękę na pulsie. Powodzenia.
Jak będą wydawali to może nawet i ja kupię jeszcze raz, za taką cenę, aby zdublować sobie kolekcję. Nie, nie na sprzedaż.
Dla mnie to lepiej jest nagrane niż ten Astigmatic z 2016 wydany przez Warnera.
Strach ich obleciał?
Przestraszyli się, że zostaną z towarem?
To nie są nowicjusze.
No tak to wyliczyli. Teraz juz nie ważne,jak napisałem będzie drugi wypust. I tego sie trzymajmy
No to trzymaj rękę na pulsie. Powodzenia.
Jak będą wydawali to może nawet i ja kupię jeszcze raz, za taką cenę, aby zdublować sobie kolekcję. Nie, nie na sprzedaż.
Dla mnie to lepiej jest nagrane niż ten Astigmatic z 2016 wydany przez Warnera.
Ten Astigmatic to bardzo dobre nagranie czytałem. Mimo że cyfrowe. Tez sobie sprawię.
Ten Astigmatic to bardzo dobre nagranie czytałem. Mimo że cyfrowe. Tez sobie sprawię.
Można sporo lepiej.
Spraw sobie numerowaną limitkę z 2019 (500 kopii) wydaną na/w RSD - pierwszy Polski oficjalny album. 50th Anniversary Of The Death Of Krzysztof Komeda. 2x Stickers na froncie i nadruk fabryczny "Anniver.." na back side cover pod linear notes.
(BTW mam numer 232)
Miles Davis Bags Groove - oczywiście SUPER, Piotrek
Można sporo lepiej.
Spraw sobie numerowaną limitkę z 2019 (500 kopii) wydaną na/w RSD - pierwszy Polski oficjalny album. 50th Anniversary Of The Death Of Krzysztof Komeda. 2x Stickers na froncie i nadruk fabryczny "Anniver.." na back side cover pod linear notes.
(BTW mam numer 232)
Darek Ty kolor? I do tego różowy?
żartowałem, dzięki uspokoiłeś mnie, czyli to jednak gra dobrze . Bo nie miałem porównania
No to fajnie nie muszę szukać bo lepiej nie będzie.
Ja mam nr 241
Można sporo lepiej.
(BTW mam numer 232)
Miles Davis Bags Groove - oczywiście SUPER, Piotrek
Szkoda, że nie ma tłoczeń mono.
Jedyne tłoczenie mono, to pierwsze tłoczenie z 1967 roku.
jak ktoś chce mieć mono to musi polować na używki sprzed 55 lat.
Szkoda, że dziś nie ma tłoczeń mono tego albumu. https://allegro.pl/oferta/komeda-quinte ... 2689828725
Pisałem , że dupy nie urywa bo nie miałem porównania
Dzieki Darkowi wiem, że może być gorzej
Potwierdza się to co wielokrotnie pisałem wcześniej, kupować najlepsze dostępne wydania
Pisałem , że dupy nie urywa bo nie miałem porównania
Dzieki Darkowi wiem, że może być gorzej
Potwierdza się to co wielokrotnie pisałem wcześniej, kupować najlepsze dostępne wydania
No to trochę wyjaśnia tą kwestię pytanie jak te 2 wydania mają sie do siebie i ktore z podanych przeze mnie jest tym o którym rozmawiamy