Tak, już od kilku lat śmigam na mleczku i nie wyobrażam sobie powrotu do dętek, a do tego sznur wulkanizacyjny na większe dziury

Tak, już od kilku lat śmigam na mleczku i nie wyobrażam sobie powrotu do dętek, a do tego sznur wulkanizacyjny na większe dziury
a ja nie mam rowera do enduro a przydałby mi się. Na ciężkie trasy leśno-błotne używam Treka Fuel EX 7 ale to typowy rower MTB a na trasę MTB Kadyny pod Elblągiem rzadko jeżdżę
Piękne trasy
Spore przewyższenia
Skoro jest to połowa ceny to na pewno warto. Dobrze byłoby pożyczyć od kolegi rower i zrobić nim z 10km i wtedy będziesz wiedział czy będzie pasował pod Ciebie.
Dałbym sobie spokój - 350 funtów (bo jak rozumiem w tej walucie) to za dużo za ten model z takim osprzętem (na bardzo podstawowym poziomie). W tej cenie można wyhaczyć ciekawsze - zakładając, że rynek na wyspach wygląda podobnie jak w PL
Nie, nie zależy, dzięki za info.pablos pisze: ↑28 paź 2022, 22:10Dałbym sobie spokój - 350 funtów (bo jak rozumiem w tej walucie) to za dużo za ten model z takim osprzętem (na bardzo podstawowym poziomie). W tej cenie można wyhaczyć ciekawsze - zakładając, że rynek na wyspach wygląda podobnie jak w PL
No chyba że bardzo ci zależy na wsparciu kolegi![]()