Szału nie ma, rozgrywkę z każdą serią komplikują, fabułę spłycają tylko świat coraz większy

Szału nie ma, rozgrywkę z każdą serią komplikują, fabułę spłycają tylko świat coraz większy
Dla mnie najlepsze co zrobili. Ale nie grałem w Demony i w DS2 - Demony pewnie nadrobię.winylowy_luke pisze: ↑04 lis 2022, 23:27Potem kupię Elden Ring - resztę soulsów mam już ograną, jestem ogromnie ciekaw tej odsłony!
ale w temat w bijasz to może na przerwie z laskami w gumę grasz albo w chłopka,
bo zbieractwo jest OK
Kiedyś graliśmy w zośkę na przerwach, przez całą 7 i 8 klasępawelgrab pisze: ↑07 lis 2022, 18:36ale w temat w bijasz to może na przerwie z laskami w gumę grasz albo w chłopka,
bo zbieractwo jest OK![]()
ja np. ostatnio skończyłem to:
dying.jpg
teraz troszeczkę pogrywam w to:
plagi.jpg
a w sumie to czekam na to:
https://www.gry-online.pl/gry/dying-lig ... ies/zc640b
To pierwsze wyglada ubisoftowo. Czyto jakas wariacja otwartego swiata?pawelgrab pisze: ↑07 lis 2022, 18:36ale w temat w bijasz to może na przerwie z laskami w gumę grasz albo w chłopka,
bo zbieractwo jest OK![]()
ja np. ostatnio skończyłem to:
dying.jpg
teraz troszeczkę pogrywam w to:
plagi.jpg
a w sumie to czekam na to:
https://www.gry-online.pl/gry/dying-lig ... ies/zc640b
zombiaki z Techlandu - Dying Light 2 Stay Human PC (2022):
jestem gdzieś w połowie - jedynka (A Plague Tale: Innocence PC 2019 - oceny 7,8) była grą świeżą i nietypową dlatego dobrą i ciekawą - ale ale mniej rozbudowaną - dwójka dla zabicia czasu to tak - natomiast mi osobiście się dłuży , no ale... poziom skomplikowania i wielość rozwiązań powala na kolana a niby liniowa dlatego lepiej oceniana od jedynki (A Plague Tale: Requiem PC 2022 - oceny 8,6) - graficznie i muzycznie poprawiona, bardzo fajne są poziomy tzw. "uciekajki"
Dziadek mojego kolegi też ma taki medalpawelgrab pisze: ↑07 lis 2022, 21:22zombiaki z Techlandu - Dying Light 2 Stay Human PC (2022):
dying1.jpg
jestem gdzieś w połowie - jedynka (A Plague Tale: Innocence PC 2019 - oceny 7,8) była grą świeżą i nietypową dlatego dobrą i ciekawą - ale ale mniej rozbudowaną - dwójka dla zabicia czasu to tak - natomiast mi osobiście się dłuży , no ale... poziom skomplikowania i wielość rozwiązań powala na kolana a niby liniowa dlatego lepiej oceniana od jedynki (A Plague Tale: Requiem PC 2022 - oceny 8,6) - graficznie i muzycznie poprawiona, bardzo fajne są poziomy tzw. "uciekajki"no i dużo znajdziek, w miarę rozwoju fabuły nowe umiejętności
![]()
tylko ta dziewczyna jakaś przygarbiona:
plaga2.jpg
moje trofeum z soboty:
IMG_20221105_165813.jpg
no kill![]()