Wiśta wio, łatwo powiedzieć

Wiśta wio, łatwo powiedzieć
Kojarzę jedną, która ciągnęła się dłużejFelini Wąsik pisze: ↑23 wrz 2022, 20:04Chyba oficjalnie najdłużej ciągnąca się zagadka w tym temacie![]()
Dokładnie
Tarcza ścierna lub tnąca. Mimo wszystko nie mam pomyslu
Wrzuciłem wtedy w discogs wszystkie znane mi angielskie nazwy tarcz szlifierskich, do cięcia, później już pił wszelakich, brzeszczotów itp. + wariacje jakie mi przyszły do głowy na ten temat i przejrzałem wyniki dla wydanych tylko w PL. Teoretycznie taki gratis powinien być opisany w notatkach do wydania. Nic
Ja już dawno się poddałem, też podobnie szukałem i nic nie znalazłemkinky pisze: ↑01 paź 2022, 14:38Wrzuciłem wtedy w discogs wszystkie znane mi angielskie nazwy tarcz szlifierskich, do cięcia, później już pił wszelakich, brzeszczotów itp. + wariacje jakie mi przyszły do głowy na ten temat i przejrzałem wyniki dla wydanych tylko w PL. Teoretycznie taki gratis powinien być opisany w notatkach do wydania. NicMoże coś przeoczyłem, pominąłem... Może w ogóle złe założenia przyjąłem...
I się zniechęciłem
![]()
LP jest w discogs, ale ta wersja limitowane jest opisana jako posiadająca ten dodatek? Niech to będzie ostatnia podpowiedź i jak np. do jutra, do wieczora nikt nie zgadnie i koledzy też zagłosują za zakończeniem tej nierównej walki to kończ waść, wstydu oszczędź, ja się poddam z ulgą![]()
Nie dla mnie takie szukanie, ja już się poddałem. Przeszukałem na wszystkie możliwe sposoby wszystkie nazwy narzędzi i nic.