Długo się nad tym zastanawiałem ale trzeba spróbować czegoś nowego

1. Braun pds 550 direct drive pełen automat ( obsługa dotykowa ) , wymienione okablowanie rca na czyste srebro . Pokrywa oryginalna , przy zawiasach pęknięcie , sklejone , . Wkładka shure v15 III XM igła przebieg Ok 150h. Cena sprzedany
2 lenco l78 pełen manual Idler , wymienione okablowanie rca miedź , pokrywa nowa nie oryginalna . Wymienione v blocki , kulka na ceramiczna i podkładka pod szpindel , dodatkowy talerz i mata z telefunken s500/600 , sprężynka docisku kolka idler - zmiany po lekturze Lenco Forum. Dwa oryginalne headshele . Dwie wkładki : ADC QlM 30mk3 przebieg igły nieznany , druga to philips 401 przebieg nieznany + dodaje nową igle . Na zdjęciu obecnie zamontowałem Denon nie jest na sprzedaż

Sprzedany
3 Dual 704 pół automat , wymienione okablowanie rca miedź , pokrywa nie oryginalna , robiona na zamówienie . Bardzo ładna ręcznie robiona plinta z orzecha na kolcach ( oczywiście oryginalna plinta - czarna posiadam )
Do gramofonu dodaje zestaw wkładek z mocowaniem Dual
- shure v15 III LM igła przebieg Ok 250h
- shure DM 95 type g igla przebieg nieznany
- shure m75 type D igła wygięta ( stosowałem igle z 95)
- Dual DmS 242 E igla DN 242
- Dual DMS 200 igla dn201
- Dual DMS 238 igla dn236
- dwa dodatkowe adaptery
Zatem będzie sobie można szybko podmieniać i
Sprzedany
Podstawki pod gramofon - sprężynki i docisk nie jest w zestawie

Gramofonów można posłuchać u mnie w Warszawie , napić się także smacznej kawy, posłuchać muzyki mam sporo płyt