Ogólnie zakładam że nikt nie sięgał po instrukcję obsługi gramofonu i stąd te problemy

Proszę: http://www.hifi-archiv.info/Dual%20Anle ... index.html
Ogólnie zakładam że nikt nie sięgał po instrukcję obsługi gramofonu i stąd te problemy
No nie sięgałem po instrukcję przyznaję się bez biciaWojtek pisze: ↑17 sty 2022, 10:18Ogólnie zakładam że nikt nie sięgał po instrukcję obsługi gramofonu i stąd te problemy
Proszę: http://www.hifi-archiv.info/Dual%20Anle ... index.html
Bez sensu. Sprzedawca Tobie tak powiedział czy sam uznałeś, że tak to działa?Demon Cleaner pisze: ↑03 kwie 2022, 15:42Gramofon przed zakupem był gotowy do użycia, więc w domu jedynie go podłączyłem.
Tak oglądałeś, że je olałeś. Ja rozumiem. Tzn. nie rozumiem, ale nie pierwszy raz to widzę.
Proszę bardzo:u: viewtopic.php?p=575#p575Demon Cleaner pisze: ↑03 kwie 2022, 15:42Prosiłbym (jeżeli jest taka możliwość) o przejście ze mną całego procesu od A do Z. Ponieważ chciałbym mieć pewność, że robię wszystko dobrze - wskazane jest tłumaczenie wszystkiego dobitnie, zrozumiale i jak najprościej
Super. Masz Sony VL34G.Demon Cleaner pisze: ↑03 kwie 2022, 15:42Jeżeli chodzi o wkładkę, to nie pomnę modelu, jakaś bardzo podstawowa. Fota poniżej.
Sprzedawca.Bez sensu. Sprzedawca Tobie tak powiedział czy sam uznałeś, że tak to działa?
Pewnie bardzo zmęczony jesteś czytaniem postów tych, co oglądali ale olali, współczuję. Podejrzewam, że nie pierwszy raz przeczytasz też, że są ludzie, co się najzwyczajniej w świecie boją, że coś spieprzą. Potrafię zrobić zwyczajne rzeczy jak wymiana karty graficznej, a rozebranie i wyczyszczenie wiatrówki też mi jakoś wychodzi (o wbiciu gwoździa nie wspomnę). No ale ustawiać gramofonu się cholera, boję. I szczerze mówiąc jest to strach przynajmniej częściowo uzasadniony, bo przed chwilą, przy ustawianiu ramienia zaczepiłem parę razy igłą o matę. Żeby była jasność - ja nie wymagam tego, że ktoś to zrobi za mnie, byłoby to idiotyczne. Muszę i chcę się tego nauczyć, ale najlepiej pod czyjąś kuratelą i jeszcze lepiej - w dobrej atmosferze. Czego sobie i Tobie życzę.Tak oglądałeś, że je olałeś. Ja rozumiem. Tzn. nie rozumiem, ale nie pierwszy raz to widzę.
Skorzystałem, dziękuję.Proszę bardzo:u: viewtopic.php?p=575#p575
Obydwie. A - dla igieł o szlifie eliptycznym, B - dla ostrych szlifów (ML, Shibata, MR....)
Dziękuję za pomoc
Niestety (?) nie mam. Obawiałem się, że ktoś o to zapyta