Obejrzyjcie koniecznie!
https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... Vh768AtIkQ
tuczi77 pisze: ↑01 mar 2022, 14:52
Jeśli nie potrafisz tego wywnioskować z tego co w tym wątku piszę to jest to albo to Twoja zła wola, albo pomijasz moje wpisy (lub traktujesz je bardzo powierzchownie) albo zaimpregnowałeś się już dawno na inne punkty widzenia i przyjmujesz jedynie to co płynie w Twoim "kanale". W każdym z tych przypadków, moja odpowiedź to strata czasu.
Jakże zgrabnie pomijasz milczeniem i nie odnosisz się do prorosyjskich i szkalujących kobiety wpisów JKM, którego wiernym partyjnym druhem jest autor wrzuconego przez ciebie tekstu.
dostałem już łatkę wyznawcy JKM
Nie dostałeś łatki tylko zapytałem czy się zgadzasz czy nie, nie odpowiedziałeś.
Zapytam jeszcze raz - czy Dobromir zaprotestował, zrezygnował z wice przewodniczenia partii, z członkostwa w partii, a może wystąpił z klubu parlamentarnego na znak protestu?
Może chociaż wszczął jakąś procedurę partyjną ukarania JKM, usunięcia go z funkcji przewodniczącego, z partii, z klubu parlamentarnego?
Nie? Nic?
Czyli mu to nie przeszkadza ergo zgadza się z tymi poglądami.
co płynie w Twoim "kanale"
W moim "kanale" (czytaj w moich poglądach) płynie szacunek dla kobiet i pogarda dla pro ruskich poglądów.
Na tematy geopolityki, dyplomacji, relacji świat - rosja itp, itd wypowiada się multum specjalistów i ludzi z wieloletnim doświadczeniem na arenie międzynarodowej, z wielu stron sceny politycznej, którzy uczestniczyli w wielu wydarzeniach i znają od podszewki/od kuchni mechanizmy polityki międzynarodowej.
Wolę ich poczytać, a nie Dobromira, który nie ma dość odwagi cywilnej postawić się swojemu pro ruskiemu szefowi, a jego jedyne międzynarodowe doświadczenie to skwapliwe branie kasy w europarlamencie. Jeśli to jest twój guru od polityki międzynarodowej, poważany i szanowany powszechnie specjalista od geopolityki to spoko, nie moja sprawa. Moim nie jest i nie będzie.
Odpowiedzi nie oczekuję, ty łączysz kropeczki po swojemu, a inni po swojemu, to wolny kraj jest.
Jeszcze raz, z poważaniem dla twoich poglądów i autorytetów, pozdrawiam.