Jeśli Wojtek będzie ''burzył'' to załóż oddzielny wątek np; ustawienie głośników lub adaptacja akustyczna.
Jak będą inne zdjęcia to coś się wymyśli

Jak najbardziej będę się burzył, bo już robi się przegięcieKlimek pisze:Jeśli Wojtek będzie ''burzył'' to załóż oddzielny wątek np; ustawienie głośników lub adaptacja akustyczna.
Swietny pomysł!Winters pisze:czy uważacie za dobry pomysł przedstawienie na forum całkowitego opisu renowacji tych głośników?
Jestem za i czekam na reportaż.Winters pisze:czy uważacie za dobry pomysł przedstawienie na forum całkowitego opisu renowacji tych głośników?
Pomysł jest doskonały,jestem bardzo ciekawy opisu i zdjęć.Winters pisze:Skończyłem. Zrobiłem.
Teraz pytanie do Was, drodzy forumowicze - czy uważacie za dobry pomysł przedstawienie na forum całkowitego opisu renowacji tych głośników? Mam około 100 zdjęć i w ogóle wszystko.
Znam tego Luxa, fajny sprzęcik. Ale nie wiem czy nie było by mu wygodniej na półce (stoliku) niż na plecach również ładnego SansujaCyberbob pisze:Też się pochwalę, parametry vide stopka:)
Raczej nie odczułby tej różnicyvinyl_freak pisze:Ale nie wiem czy nie było by mu wygodniej na półce (stoliku) niż na plecach również ładnego Sansuja