Lubię palce lizać

Na tej samej zasadzie nie ma znaczenia jakiej wody użyjesz do rozcieńczania alkoholu...widzewiecej pisze:Wojtku- z chemi to ja nogą zawsze byłem,ale tak na chłopski rozum to chyba nie bardzo istotne jakiego zmiekczacza wody sie uzyje5 czy sie mylę?
Chodzi Ci o nabłyszczacz? Nie stosowałbym tego w miksturze do mycia płyt.widzewiecej pisze:Ja używam masowki z marketu podobnego to tego który dodajesz do np zmywarki.
Zawsze można kupić wodę lepszej jakości.widzewiecej pisze:Chciałem tylko dodać iż masowe destylowanie czy demineralizowanie tez jest często przeprowadzane w spartanski sposób i jakość tej wody bywa naprawdę słaba ( używam do chłodzenia laserów)
"Zbliżony skład" to bardzo luźne określenie w tym wypadku.widzewiecej pisze:W końcu dochodzisz do wniosku, ze duża część płynów do mycia szyb ma zbliżony skład.
Przeczytaj ten wątek. Jeśli po lekturze sam nie dojdziesz do wniosku, że się mylisz, to ja nie mam zamiaru Cię do tego przekonywać, z takim nastawieniem do sprawywidzewiecej pisze:I tez cacy- powiedz mi jak bardzo sie myle
Tak? Gdzie?widzewiecej pisze:powiedzialem ze musi byc izopropyl
Jak uważasz, ale nie rób z tego "prawdy życiowej".widzewiecej pisze:reszta jest mniej istotna, bo pewnie nie masz labolatorum w domu i nie sprawdzasz posiewow na wodzie, a zmiekczacz zmiejsza jedynie napięcie powiezchniowe.
A miałem taki plan?widzewiecej pisze:Pomysł na taka miksture jest stary jak świat i nie wnosisz tu nic innowacyjnego.
Problem polega na tym, że z takim nastawieniem za długo tutaj nie pobędziesz.widzewiecej pisze:Z chęcią pobede na tym forum i najzwyczjniej w świecie bede rzucał w ciebie błotem póki nie zaczniesz szanować userow.
Radzę zaznajomić się z instytucją cytowania.widzewiecej pisze:nie życzę sobie kopiowania moich wypowiedzi
myślalem ze w ten sposob sie odpowiada na czyjąś wypowiedz... ale co ja tam wiemwidzewiecej pisze: Ponownie wieksza czesc twojego postu to moje cytaty- mizernie jak na admina
Znam ten produkt, jest OK, jak każda inna woda destylowana.Rycerz Gotyk pisze:Kupiłem taką wodę destylowaną,czy ktoś używał tej wody do sporządzenia forumowej mixtury?
Atrakcyjna? 22 złote za flaszkę 200g? Za tyle to sobie litr kupisz.Rycerz Gotyk pisze:Cena wydaje mi się być w miarę atrakcyjna.
To nie jest majątek, a lepsze oferty znajdziesz choćby na allegro.Rycerz Gotyk pisze:A może znacie jakiś pewny sklep gdzie można taki alkohol kupić ciut taniej?
Co oznacza IPA Kontakt? Jakie dodatki ma taki alkohol? Czy na opakowaniu jest podawana informacja,że jest to IPA Kontakt lub Cleanser?Wojtek pisze:
Trzeba tylko zwracać uwagę by nie kupować IPA Kontakt czy innego Cleansera, a po prostu zwykły alkohol izopropylowy (bez dodatków).