CANTON Suwboofer Plus C - Sprzedam, badz zamienie
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Jak w temacie. Chce sie pozbyc bdb suboofera /to poprostu nie jest dla mnie...schodzi zbyt nisko i to mnie meczy/ Pamo 22-108 Hz. Glosnik 30 cm na gumowym solidnym zawieszeniu. Pancerna konstrukcja, nic nie ma prawa wibrowac. Maskownica metalowa. Stan techniczny perfekcyjny. Wizualnie bdb /kilka plytkich zarysowan lakieru na gornej plaszczyznie widocznych pod pewnym katem/. Kontakt: 603 926 378, lub mail, lub priv. Daje gwarancje rozruchowa.
CANTON Suboofer Plus C /pasywny/ Tak to wyglada:
http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1319909945.jpg
http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1319909944.jpg
Sprzedam, badz wymienie na plyty /winylowe , lub CD/.
CANTON Suboofer Plus C /pasywny/ Tak to wyglada:
http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1319909945.jpg
http://pic4.audiogon.com/i/c/f/1319909944.jpg
Sprzedam, badz wymienie na plyty /winylowe , lub CD/.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 02:19 przez Robert007Lenert, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Z ciekawości zapytam, czemu ta kolumna/głośnik ma po 4 pary terminali?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Normalnie tak jak zwykle, dla kanalu lewego i dla prawego. Dwa wejscia ...a potem dwa wyjscia na satelity. Standard dla suba do systemu 2:1 .
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Przy zestawach 2.1 z satelitami może tak, ale ogółem dla samych subwooferów nie za bardzo jest to standard, bo spotyka się różne kombinacje.Robert007Lenert pisze:Standard dla suba do systemu 2:1 .
Zresztą, kto by kupował subwoofer do audio... ;D (żart)
Dzięki za wyjaśnienie.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Jak ktos lubi stope taka jak na koncertach rockowych to moze se kupic. Np Led Zeppelin II brzmi z tym sakramencko...no ale dla mnie to na 1/2 godziny...potem mnie meczy.
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: CANTON Suwboofer Plus C - Sprzedam, badz zamienie
Robert chyba zapomniał napisać że to subwoofer pasywny czyli bez swojego wzmacniacza, a w takim przypadku to jednak standard. W dzisiejszych czasach subwoofer zazwyczaj jest aktywny i takie połączenia wysokopoziomowe poszły w zapomnienie zastąpione niskopoziomowym połączeniem z kanałem LFE.Wojtek pisze: Przy zestawach 2.1 z satelitami może tak, ale ogółem dla samych subwooferów nie za bardzo jest to standard, bo spotyka się różne kombinacje.
Przypuszczam że obecnie główny target na subwoofery czyli miłośnik kino-domowych seansów filmowych dostając taki subwoofer miałby duży ból głowy jak go zainstalować

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Właśnie o to mi chodziło. Dzięki JacKJacK pisze:Robert chyba zapomniał napisać że to subwoofer pasywny czyli bez swojego wzmacniacza, a w takim przypadku to jednak standard. W dzisiejszych czasach subwoofer zazwyczaj jest aktywny i takie połączenia wysokopoziomowe poszły w zapomnienie zastąpione niskopoziomowym połączeniem z kanałem LFE.

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Re: CANTON Suwboofer Plus C - Sprzedam, badz zamienie
Chyba od poczatku zaznaczylem, ze to pasywny. 27 wstawilem linki do fotek, ale w tekscie o ile pamietam nic nie zmienialem.