W poniedziałek jadę się przejechać astrą Zenka, zobaczymy jak to wyjdzie
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
To jest dobre pytanie
A na żadne wesele się nie wybieram, więc nie będzie polo disco
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
W firmie której pracuje ( 130 osób) ostatnio zmarły 3 osoby 62/51/51 . Nikt na nic nie chorował , dwie osoby zmarły po 5 dniach od diagnozy.
Mówię o śmierci z powodu Covid 19 nie z powodu szczepionki.
Tak, nie ma takiego udowodnionego przypadku .
Osoby o których pisałem trafiły na intensywną terapię , niestety nie pomogło. Były to osoby pełne życia .Szok jak szybko covid wyssał z nich tchnienie , znałem je osobiście. Sam mimo że przechorowałem covid 19 będę się szczepił .Osoby które poważniej chorowały będą obciążone psychicznie piętnem choroby na dłużej.
Dodam że dochodziłem do siebie 3 miesiące już po pozbycia się "pasożyta" .
W czwartek z rana mam się stawić na pfizerka. Już wiem, że dostanę dwie dawki, mimo że jestem ozdrowieńcem. Od oficjalnej daty ozdrowienia, w momencie przyjmowania pierwszej dawki minie 6 miesięcy i 4 dni. I to właśnie te 4 dni zadecydowały o ilości dawek. Ozdrowieńcem jest się 6 miesięcy, później się zerujemy...
Miałem badanie krwi na cukier, no i dzis dostalem sms z przychodni - w normie. Więc oczy to PESEL, siedzenie za dlugo przed monitorem lub Zenek.
Dziś pisze do optometrysty w Hebden Bridge, muszę zrobić kompleksowe badania, no i kupic okulary.
Jakieś 7 lat temu nosiłem okulary, a że nie było źle więc przestałem je nosić.
Od szczepienia minęło 5 godzin i jak na razie nie czuję żadnych dolegliwości.
Brat wczoraj dostał drugą dawkę pfizer. 40 latek.
Niby było OK, a dziś gorączka i śpi (złe samopoczucie i bóle mięśni).
Mam nadzieje, że do jutra przejdzie.
"Słuchanie muzyki z płyt winylowych wymaga pewnej uwagi, zatrzymania się na chwilę, celebracji."
Simon nie jest źle, szczepionka o 11-tej, a o 22-giej poczułem zimno. Na drugi dzień uczucie bycia przeziębionym przez cały dzień. Czułem też chyba lekki ból w miejscu ukłucia.